понеділок, 31 січня 2011 р.

Загроза «тероризму»

Вибухи в Макіївці, масштабна реакція на них влади і політиків, а також посилена увага ЗМІ стали черговим етапом творення нової інформаційної реальності

В Україні вперше за понад шість років знову лунає слово «тероризм». Влада демонстративно шукає винних – МВС навіть поширило прикмети двох підозрюваних. Юлія Тимошенко в день, коли пролунали вибухи, заявила, що це «нагадує їй технології»; шеф СБУ Валерій Хорошковський відповів, що порівняння вибухів із технологіями «вражають цинізмом».

Багатоголосне обговорення у ЗМІ, жонглювання словом «тероризм» не додають спокою. Особливо на тлі істерії, розгорнутої щодо підриву пам’ятника Сталіну в Запоріжжі, й повідомлень, які виникають час від часу, про те, що в регіональні офіси Партії регіонів хтось намагався кинути пляшки із запальною сумішшю. Щоправда, після скандалу з невиплатою регіоналами «мітингувальникам» у Києві «добових» повідомлення про «напади на офіси ПР» набувають додаткової пікантності.

У зв’язку з цим виникає два дуже серйозних питання.

Якщо справді вибухи – це справа рук терористів (хай навіть дилетантів), то чим тоді займаються правоохоронці? СБУ з її Антитерористичним центром, повсякчасними заявами про професіоналізм і неабиякими повноваженнями, виходить, займалась явно не своїми прямими обов’язками? Звісно, проводити «бесіди» з науковцями чи студентами безпечніше, але тоді є ризик не помітити справжньої небезпеки. МВС, яке виганяє сотні бійців спецпідрозділів під час акцій опонентів влади, виходить, лише пливе за течією, не маючи змоги захистити порядок і безпеку? У чому тоді полягає «стабільність», яку приніс новий режим? За п’ять помаранчевих років, які клянуть можновладці, вибухів на вулицях не було. Якщо справді влада вірить у те, що підрив пам’ятника Сталіну – це тероризм, чому не вжито додаткових заходів із запобігання йому? Зрештою, якщо за вибухами стоять якісь одинаки, може, навіть не зовсім адекватні (таких справді важко відстежити будь-яким спецслужбам), чи не свідчить це про ставлення людей до влади? Причому в осередку її могутності, у рідному регіоні? Якщо таким є розчарування по-донецьки, можновладцям слід терміново щось кардинально міняти у своїй програмі «покращення життя вже сьогодні».

Але якщо за вибухами справді стоять «технології», таких «технологів» треба чимшвидше знешкодити. Якщо вибухи в Макіївці – це віхи певного плану, реалізація якого почалась у Запоріжжі, його елементами є повідомлення про напади на офіси ПР, підготовкою до кульмінації – Макіївка, а кульмінація, не дай Боже, передбачає жертви й «закручування гайок», то автори такого сценарію працюють не тільки проти України, а й проти її влади. Пожорсткішання режиму в країні (не кажучи вже про надзвичайний стан) світове співтовариство однозначно сприйме як відмову українського керівництва від цивілізованої політики.

Наслідки такого рішення вже відчув на собі Аляксандр Лукашенка: його дії проти опозиції (які важко пояснити навіть із цинічного політтехнологічного погляду: арешти опозиціонерів жодним чином не зміцнили владу Бацьки) перекреслили кропітку роботу останніх років щодо виборсування з-під контролюючої руки Росії. Віднині шлях один – у фарватері старшого брата. Білорусь ішла до цього довго, віддаючи контроль Росії над стратегічними підприємствами й поступаючись економічним суверенітетом у межах нерівноправних наддержавних інституцій. В останні роки поведінка білоруського керівництва почала набувати ознак прозріння – після того як російська сторона мимохідь знехтувала його економічними інтересами. Однак нині можливості для маневру втрачено.
Українська влада – незалежно від політичного кольору – об’єктивно не зацікавлена в такому розвитку подій. Наша економіка залишається життєздатною (незважаючи на кризу), суспільство самодостатнє й переконане в самоцінності незалежності (хай навіть різні суспільні групи вкладають у це поняття дещо різне наповнення). Це справжня основа для сили й могутності держави. Роль влади – спертися на цю основу й розвивати потенціал країни. Такий шлях важкий, вимагає неабиякого хисту. Особливо якщо на виборах здобуто підтримку лише третини громадян, а нині ця підтримка зменшується. Однак саме він дає змогу продемонструвати справжню силу й залишитися в історії позитивним прикладом. Як писав батько прикладної політології Макіавеллі, завжди краще спиратися на своїх, ніж залежати від ласки найманців. У зв’язку з цими питаннями виникає амбітне завдання для ЗМІ, які займаються журналістськими розслідуваннями. Виявлення та опублікування фактів, які стоять за раптовим «сплеском тероризму», здатне остудити багато голів. Ті ж, хто штовхає владу на нібито легшу дорогу «закручування гайок» і «примучування» країни до покори, насправді дбають не про її інтереси. Вони послаблюють державу, позбавляють її зовнішньополітичного та економічного маневру, різко звужують альтернативи для прийняття рішень. Такий сценарій вигідний тільки зовнішнім силам, які бачать Україну придатком для реалізації власних планів та інтересів. Можливості нашої країни, її громадяни, представники влади для таких зовнішніх гравців – лише ресурс. А бути ресурсом невигідно й небезпечно. Тому хочеться сподіватися, що влада не зробить помилки, на яку її штовхають.

Український тиждень

суботу, 29 січня 2011 р.

Імена в мармурі

Nimed marmortahvlil (ест.)

Найвідоміший естонський фільм, що оповідає про боротьбу за здобуття незалежності. Події, які відбувалися в Україні у 1918 році майже синхронно проходили й в Естонії. Проте, коли у січні 1918 року на станції Крути проти переважаючих сил більшовиків виступили лише українські студенти, то на естонській станції Валга крім естонських гімназистів опинилися й фінські добровольці.

Естонія здобула незалежність, а її герої потрапили в кінострічку, яка по-сьогодні є вершиною естонського кінематографа й здобула міжнародне визнання. Зокрема, у 2003 році фільм став номінантом «Золотого дельфіна» міжнародного кінофестивалю «Festroia - Troia» (Португалія) та включена Німецьким видавничим домом до переліку «100 найбільш захоплюючих кінофільмів світу».

 






«Імена в мармурі» - 14-місячна історія групи гімназистів, які 31 січня 1919 року взяли участь у легендарному бою під Валгою. Це історія про формування свідомості та характеру, почуттів та героїзму молодих людей, які насамперед прагнули сповнити свій обов'язок перед Батьківщиною.

Тривалість фільму: 1:30.

Режисер: Ельмо Ньюганен / Elmo Nuganen

Оператор: Сєргєй Астахов

Країна-виробник: Естонія, Фінляндія

Виробництво: компанія "Taska Productions"

Премєра: 1 листопада 2002 в Естонії та Фінляндії

Жанр: історична драма


Пом’ятай про Крути

Скачати фільм у високій якості можна тут .

Кліп про Крути для студентів

Янукович вкотре осоромив Україну: у Давосі не зміг прочитати гасло України

З президентом Віктором Януковичем під час виступу в Давосі на українському ланчі трапився черговий конфуз. Янукович не зміг вимовити гасло промо-кампанії України, яка демонструється на світових телеканалах - “Увімкни Україну”.

Янукович читав свій виступ з папірця. Він розповідав про збільшення іноземних інвестицій до України після його приходу до влади. "Це свідчення зростання довіри до України", - сказав Янукович.

"Цей слоган - увікни..., увікни..., - вікнить для себе Україну – це слоган промо-кампанії нашої держави до Євро-2012", - сказав Янукович.



"Для того щоб увікнути Україну, достатньо подивитися на неї власними очима, коли почнуть квітнути каштани в Києві. І у містах українських почнуть роздягатися жінки. Побачити цю красу – це чудово", - додав Янукович.

Останню його репліку про жінок ведуча ланчу журналістка Христя Фрилянд сприйняла як неполіткоректну.

"Політична коректність ще не досягнула України, але все одно було чудово почути про красу українських жінок", - сказала Фрилянд.


Аратта

четвер, 27 січня 2011 р.

Повний провал візиту Януковича до Японії

Незважаючи на спроби преси хоч трохи виправити повний провал візиту Януковича до Японії, це не вдається.

З президентом України, не зустрівся жоден міністр, жоден губернатор і навіть мер м.Токіо не прийшов на ранковий сніданок, під час якого Янукович зустрічався з головою ГРОМАДСЬКОЇ організації, що займається вивченням ринку і видачею рекомендацій. Не прийшли на зустріч і мери Кіото і Осаки, а це дуже впливові люди.

Вдалося умовити імператора на символічну зустріч, під час якої Янукович завдав образи в особі імператора всьому японського народу. Він перший протягнув руку і не зробив символічного поклону.

Це не дрібниця для японця – такого не дозволяв собі жоден іноземний керівник.

Але ще гірше, що за повідомленням газети "Хоккайдо сімбун", Януковича відмовлялися супроводжувати навіть японські поліцейські.

Чому так сталося, що візит президента України перетворився на ганьбу для всієї країни України?

Відповідь проста. Японці не українці.

Крадіжка є дуже тяжким злочином, а сам злодій назавжди затаврований суспільством. Тим більше двічі злодій і бандит. З таким ніхто не спілкуватиметься.

Японські поліцейські-офіцери – найчесніші у світі і на відміну від українських, НІКОЛИ не повісять у себе в кабінеті портрет злодія, навіть якщо він став президентом.

Для японців та зверхньо-панська поведінка, яку продемонструвала українська делегація, є за суттю огидною. І справа не тільки в Сінкасее, коли Янукович викупив у компанії цілий вагон, а й багато інших фактів.

Японська преса зробила з Януковича посміховисько, нагадавши про його злодійства і судимості, яхти та вертольоти, панський спосіб життя і Межигір'я, вкрадені мільярди – ним і його дітьми, а також про те, що він син зрадника і дезертира, який відмовився захищати свою Батьківщину і добровільно став на службу ворогу.

Не треба було здійснювати цей візит.

Він вас зганьбив.

Але ще більше, зганьблені його виборці. Ті, хто міг обрати ТАКОГО президента.

Тепер у Японії знають, що з себе представляє народ України.

Президент, від зустрічі з яким ВІДМОВИЛИСЯ зустрічатися всі.

Імператор не береться до уваги. Він ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ зустрічатися і зберігати обличчя Японії.

Він тільки символ Японії.

Соромно! За вас соромно!

Не треба приїжджати до Японії.

Блог Олександра Білецького

Януковича просять звільнити дружину "з-під домашнього арешту"

Під адміністрацією президента проходив мітинг на підтримку дружини президента Людмили Янукович.

З боку вулиці Лютеранської зібралося 20 жінок, які тримали плакати, в яких вимагали від президента показати дружину.

Вони скандували також "Пані Люда, вийди в люди".

Жінок охороняли 10 міліціонерів.

Акцію проводить асамблея "За права жінок похилого віку!" . Як ідеться у прес-релізі організації, активісти вимагають "звільнення першої леді України з-під домашнього арешту від чоловіка-тирана".

Як відомо, дружину президента ніхто не бачив біля нього з часів інавгурації.


Українська правда

неділю, 23 січня 2011 р.

Люди ночували під офісом ПР через невиплату грошей за участь в акціях

Із людьми, які напередодні брали участь у мітингах на Майдані Незалежності, - таки розрахувалися. Проте - не з усіма. Гроші віддали в одному з київських кафе, - повідомляє "Українська правда". А близько двохсот осіб ночували під столичним штабом Партії регіонів. Заявляли, що саме представники політсили - обіцяли їм гроші за участь в акціях.
Щоб отримати зароблене - деякі учасники акцій написали заяви про невиплату їм грошей у міліцію. Тим часом представники Партії регіонів усі звинувачення відкидають.

***

Близько півночі. Київський штаб Партії регіонів оточили близько двохсот людей. Кажуть, прийшли вимагати гроші за участь у мітингах до Дня Соборності.

Мітингувальники чекають вже кілька годин. Та зі штабу до них ніхто не виходить. А ті, хто безпосередньо збирав людей на мітинги, так звані "сотники" та "тисячники" на дзвінки не відповідають.

Галина Георгіївна чекає на гроші для 80-ти людей, яких вона привезла на мітинг. Шкодує, що нема ніяких письмових угод з організаторами заходів. Тільки від руки написані переліки учасників.

Втомлені мітингувальники влаштовуються у холі штабу Партії регіонів. Хто на сходах, а хто і просто на підлозі.

У декого з голодних та замерзлих пікетувальників уривається терпець - вони грабують буфет штабу.

Найстійкіші з мітингувальників вирішують ночувати просто у холі штабу Партії Регіонів.

Залишаються неподалік від штабу і двоє міліціонерів, патрульна машина та автобус з правоохоронцями. Проте не втручаються. А у Партії регіонів заявляють, що не наймали людей для участі у акціях до Дня Соборності. І усі їхні прихильники стояли там за власним бажанням.

5 канал

пʼятницю, 14 січня 2011 р.

22 січня в Києві МВС планує кровопролиття

Ющенко про Бандеру: Влада принижує героїв на догоду Кремлю

Влада кинула виклик значній частині українського суспільства, скасувавши указ про присвоєння Степану Бандері звання Героя України на догоду Кремлю й Москві.

Цю позицію третього президента України Віктора Ющенка озвучила його прес-секретар Ірина Ванникова у коментарі для “ЛІГАБізнесІнформ“.

”У цьому питанні правда й право на стороні українців. Адже це виклик усім українцям. Це загроза українській державності”, – процитувала Ванникова позицію Ющенка.

На думку третього президента, влада має зрозуміти, що “спроби переписати українську історію, принизивши українських героїв на догоду Кремлю й Москві замовленими рішеннями судів, налаштують людей проти цієї влади, адже для значної частини українців Бандера й Шухевич – національні герої”.

Ющенко переконаний, що “влада робить досить грубу помилку, адже, маючи лише третину підтримки українців, вона мала б працювати на об’єднання суспільства, а не роз’єднання”.

”Через дії влади в опозиції до неї не тільки політики, але й підприємці, студенти, пенсіонери. Кожен крок цієї влади викликає громадський протест”, – додала Ванникова.

На думку Ющенка, рішення судів по Бандері й Шухевичу не мають жодних правових підстав.

Як повідомила Ванникова, юристи “Нашої України” подали касаційні скарги на неправосудні рішення донецьких судів і Вищого адміністративного суду.

Як відомо, 2 квітня 2010 року Донецький окружний адміністративний суд задовольнив позов про визнання незаконним і скасуванню указу президента Ющенка “Про присвоєння Бандері звання Герой України”.

Постановою Донецького апеляційного адміністративного суду вердикт першої судової інстанції був залишений без змін. Рішення набуло чинності. Відповідний указ президента №46/2010 скасовано.

«Українська правда»

Заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін лабає "Мурку"




Коли в державі президент є рецидивістом зі стажем, кримінальним злочинцем, якому досі судимості знімають, то само собою, що і прокурори у такої влади - клоуни і у підтанцовці. На відео - заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін лабає "Мурку" на радість зажирівшої від вседозволеності неукраїнської публіки.

Пікет

понеділок, 10 січня 2011 р.

Заява ВО «Тризуб» імені Степана Бандери щодо масових арештів

8 січня цього, 2011 року, на Рогатинщині, Івано-Франківська область, було затримано керівника Центрального проводу ВО "Тризуб" ім. С. Бандери Андрія Стемпіцького, його сина Пилипа, а також Романа Хмару.

9 січня було затримано колишнього керівника Центрального проводу Дмитра Яроша, першого заступника ВО "Тризуб" ім. С. Бандери Андрія Тарасенка, Голову Українського Відділення Антиімперського Фронту Ростислава Винара та Голову Дніпропетровської обласної організації "Тризуб" ім. С. Бандери Сергія Борисенка.

10 січня арештовано голову Тернопільської обласної організації "Тризуб" ім. С. Бандери.

Заарештованим висуваються звинувачення у тероризмі, у зв’язку з вибухом у Запоріжжі.

Загалом арешти відбулися по всій Україні. Проводяться обшуки.

Станом на 10 січня арештовано понад десять чільних членів організації.

Усі звинувачення, висунуті правоохоронними органами, вважаємо надуманими, сфабрикованими та замовними.

Ці дії нинішньої влади розцінюємо як вияв політичних репресій і спробу придушення українських патріотичних сил.

Центральний провід ВО «Тризуб » ім. С.Бандери

Перша чеченська...



Ця стрічка - альтернативне бачення подій 1994-1995 років у Чеченській Республіці Ічкерія. Сталося так, що українська делегація дістала можливість бути присутніми на території повстанської Чечні, розмовляти з керівниками, а також людьми, які все це бачили своїми очима ...

суботу, 8 січня 2011 р.

Янукович: маленькими кроками до громадянської війни...

Президент Віктор Янукович привітав з Різдвом лише православних християн.

Так він у своєму різдвяному вітанні, яке поширила прес-служба глави держави, зазначив: "Я щасливий, що в ці хвилини ми разом, увесь православний світ, славимо дитя Господнє і з вірою та любов’ю дивимося в перспективу нового року".

Водночас Янукович не привітав 5 мільйонів українських греко-католиків, які теж святкують Різдво за юліанським календарем.

Як зазначає Радіо Свобода , "Українська греко-католицька церква офіційно не відреагувала на слова президента". "Водночас греко-католицький священик отець Михайло вважає, що різдвяне привітання Януковича могло образити багатьох людей", - йдеться у публікації.

"Наш президент часто забуває й про інші категорії своїх співвітчизників, не лише про віруючих. Такі моменти трапляються в його висловлюваннях, в діях. Це образливо. Що стосується греко-католиків, то такого було багато", - сказав він.

"Такі дії не сприяють миру і злагоді у суспільстві. Президент мав би бути центром миру і злагоди. Можливо, він цього не розуміє, можливо, його хтось веде до цього", – заявив отець Михайло.
політарена

І ще одна інформація в тему.

Заява Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета для засобів масової інформації.

Напередодні святкових днів не хотілося б говорити про прикрі речі, але стрімкий розвиток подій та посилення тиску на Київський Патріархат примушують це робити.



З відповідальністю заявляю – в Україні є намагання реалізувати масштабний план з розвалу та знищення Київського Патріархату.

Цей план створений у Москві та запропонований Московським патріархом Кирилом і його підлеглими для реалізації в Україні. Головна роль у цьому плані відведена органам державної влади.

Реалізація цього плану розпочалася ще під час підготовки до цьогорічного літнього візиту патріарха Кирила в Україну. Найближчий помічник патріарха, митрополит Іларіон (Алфєєв) навесні ц.р. відвідав ряд областей України, де перевіряв ситуацію та шукав тих, кого можна було би виманити з Київського Патріархату. За його власним зізнанням, він намагався схилити до зради покійного митрополита Львівського Андрія, але цей план провалився.

Ще влітку ц.р. до Київської патріархії почали надходити перші повідомлення про те, що через чиновників на рівні району і нижче, а також через спонсорів громад на священиків та парафії починається тиск з метою змусити їх перейти в Московський Патріархат. За минулі місяці ця робота лише посилилася – в окремих єпархіях до 70% священиків пройшли через подібні "співбесіди".

Як це не прикро говорити, але до всіх цих подій прямо причетні представники органів місцевої влади, а одночасність і скоординованість дій свідчить про те, що вони мають підтримку і зі столичних кабінетів.

На Донеччині обласна адміністрація тисне на сільську раду в с. Кам’янка Тельманівського району з метою змусити її передати старовинний храм Вознесіння Господнього у користування щойно створеної громади Московського Патріархату.

На Київщині обласна влада таємно, але терміново (за два тижні) ще у жовтні місяці зареєструвала за сфальсифікованими протоколами зміни до статутів трьох парафій Київського Патріархату – в м. Макарів, в селах Ясногородка та Маковище Макарівського району. Про те, що їхні громади вже два місяці, як в Московському Патріархаті, члени громад довідалися лише 26 грудня. Як вже з’ясувалося, з тих, чиї підписи стоять під протоколом з Макарова, щонайменше троє чоловік про цей документ нічого не знають, що робить його недійсним. В Ясногородці також ні священик, ні парафіяни нічого не знали ані про "збори", ані про те, що їх вже переведено в Московський Патріархат.

У стані підготовки знаходилася і реєстрація змін до статуту парафії в с. Ріжки. Лише вчасне виявлення парафіянами шахрайства з боку колишнього настоятеля допомогло зупинити процес реєстрації змін, адже вся парафія одноголосно проти того, щоби переходити в Московський Патріархат. Зараз колишній настоятель та невідомі особи погрожують по телефону парафіянам і новопризначеному священику розправою за їхню вірність рідній Церкві.

Широкого розголосу набула також ситуація зі столичними кладовищами.

У всіх цих випадках ми бачимо, що представники влади швидко, злагоджено і оперативно діють на користь Московського Патріархату, а коли йдеться про захист інтересів Київського Патріархату, ми чуємо про "вивчення, розгляд", тощо – затягується час та шукаються відмовки.

Зараз не можна сказати, коли і де виникне наступний конфлікт. Але якщо реалізація московського плану не припиниться – конфлікти будуть виникати й надалі.

Через адміністративні та податкові важелі триватиме тиск на спонсорів, які допомагають парафіям Київського Патріархату.

Будуть шукати нестійких і зрадників з числа духовенства Київського Патріархату, пропонуватимуть їм гроші та іншу допомогу – діятимуть так, як синедріон шукав зрадників серед учеників Христа, щоби схопити Його таємно.

Після візиту на інавгурацію Президента В. Януковича патріарх Кирил заявив, що "мода на розкол проходить, розкольники повертатимуться в канонічну Церкву". За час, що минув, промосковські сили змогли знайти в Київському Патріархаті лише кілька зрадників. Тому їм треба до чергового літнього візиту назбирати якнайбільше підтверджень слів Кирила – для цього і задіяний весь московський церковний і політичний вплив на українську владу.

Переконаний – подальша реалізація московського плану загрожує українському суспільству сильним збуренням. Ми ж бажаємо українському народу миру та злагоди. Проте досі на всі наші звернення до влади ми не чуємо нічого, окрім заочних запевнень про "рівне ставлення до всіх конфесій", яке на практиці обертається всебічним сприянням Московському Патріархату та тиском на Київський Патріархат.

Раніше руками влади Москва вже намагалася знищити Київський Патріархат. Кульмінацією цього стали події "кривавого вівторка" 18 липня 1995 р. – побиття міліцією на Софійському майдані процесії з тілом спочилого Патріарха Володимира (Романюка). Наша Церква пройшла це випробування і лише зміцніла після нього, бо навколо неї згуртувалися всі патріотичні сили. Не хотілося б, щоби нинішня влада, як влада тодішня, зрозуміла помилковість своїх дій щодо Київського Патріархату лише після того, як станеться щось, подібне до "кривавого вівторка".

Ми не боїмося нових гонінь на Київський Патріархат – слабкі та невірні можуть від нас відпасти, але, як і під час всяких гонінь, дух і сила віри правдивих синів та дочок Церкви лише зміцниться. Проте ми не хочемо, щоби через нав’язані ззовні плани руйнувалася наша держава.

Закликаю всіх парафіян бути пильними – не допускати, щоби без вашої волі та відома приймалися зміни та доповнення до парафіяльних статутів, якими вашу парафію можуть перевести в Московський Патріархат.

Закликаю суспільство та міжнародну громадськість звернути увагу на порушення прав віруючих Київського Патріархату та на посилення тиску на нашу Церкву. Ваш голос має піднятися на захист правди!

Закликаю журналістів слідкувати за подіями у релігійному житті та висвітлювати їх правдиво і об’єктивно.

І наполегливо закликаю владу і особисто Главу держави – час розпочати справжній і плідний діалог. Інакше Україна ризикує повернутися до силової міжконфесійної боротьби початку 90-х років.

Сподіваюся, що у новому, 2011 році стануться зміни на краще.

Вітаю всіх з наступаючим Різдвом Христовим, яке вселяє в нас впевненість у тому, що добро і правда завжди переможуть зло! Закликаю на весь український народ Боже благословення!

ФІЛАРЕТ, Патріарх Київський і всієї Руси-України



30 грудня 2010 р.

вівторок, 4 січня 2011 р.

Новорічна атака на київський офіс партії регіонів

Невідома організація "Бригада українського народного терору" стверджує, що підпалила офіс Партії регіонів у Києві в новорічну ніч.


Анонімний лист з посиланням на відео прийшов на сайт інформаційного агентства "Поряд з вами".

Разом з посиланням на відеоролик міститься звернення авторів:

«Новорічна атака на київський офіс Партії регіонів.

Останнім часом стало особливо помітно, що українській владі не вистачає клепки в голові і вогнику в душі. Тож у новорічну ніч ми вирішили поділитись з нею теплом наших полум’яних сердець, бо, як кажуть, як Новий Рік зустрінеш, так його і проведеш. Бажаємо гарячих і незабутніх свят! =)

Бригада Українського Народного Терору».





Від 3 січня у Києві біля офісу Партії регіонів чергує автобус спецпідрозділу "Беркут". Про це повідомляє джерело "Української правди". Автобус чергує під офісом на вулиці Липській, 10.

В Київському главку чергування "Беркуту" пояснили тим, що в Новорічну ніч під офісом Партії регіонів був випадок хуліганства. "Хтось кинув пляшку, вона розбила вікно, тому посилена охорона громадського правопорядку", - повідомив начальник прес-служби ГУ МВС у Києві Володимир Поліщук.
Народний оглядач
Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича