пʼятницю, 5 червня 2009 р.

6 червня - пікет посольства ФРН


Ми вже висловлювали свою солідарність з Іваном Дем'янюком і українцями США та Канади, які стали на його захист. Проте настав час дієво підтримати репресованого українця. До нас надійшло вже так багато листів від українців американського континенту, які захищають Івана Дем'янюка і чекають, коли до захисту приєднається українська молодь в Україні, що ми не можемо відкладати далі і збираємось завтра на пікет посольства Федеральної республіки Німеччина.

Ми будемо вимагати від ФРН закрити справу на Дем'янюка і припинити переслідування нашого співвітчизника, адже він ні в чому не винен. Всі обвинувачення проти Дем'янюка сфабриковані сіоністами!

Пікет розпочнеться о 14:00 за адресою посольства ФРН по вул. Б.Хмельницького 25, що недалеко від ст. м. "Золоті ворота".
Напад на Дем'янюка - це напад на всіх українців. Українці мусять захищати одне одного і жити за принципом: один за всіх і всі за одного. Ми вимагаємо справедливості для Івана Дем'янюка і знаємо що він не може бути винен у злочинах, яких ніколи не було.

Свободу Івану Дем'янюку! Ганьба ліберальній Німеччині! Ні - українофобській змові! Голокосту не було!

Реактор

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича