пʼятницю, 5 червня 2009 р.

Ідеологічною підготовкою російської міліції займатимуться рабини



Ректор «Санкт-петербурзького університету МВС» Василь Анатолійович Кудін і головний хасидській рабин Петербургу з Великої хоральної синагоги Менахем-Мендель Певзнер домовилися про організацію курсів освітніх програм для ідеологічної «підкови» курсантів і співробітників «Університету МВС».

Не зараховані поки через брак місць на курси рабинів пітерські менти регулярно відвідуватимуть Велику хоральну синагогу в порядку екскурсій, на яких рабини коротко пояснять їхні завдання і дадуть повчання щодо правильного ідеологічного підходу до різних верств населення міста.

Ребе Певзнер домовився з ректором Кудіним про примусові курси ідеологічної підготовки міліціонерів, коли Кудін відвідав синагогу.

Після завершення переговорів гостя провели синагогою, показали головний молельний зал, вінчальний зал і коротко розповіли про історію єврейської громади в місті на Неві, зробивши головний упор на те, що перший начальник петербурзької поліції Антуан Девієр, запрошений імператором Петром I з Голандії, теж був євреєм.

Згідно свідченню місцевих «краєзнавців» на чолі з журналістом «Спб відомостей» Ніколаєвим (Шаву), хоча ребе Певзнер все ще не узяв російське громадянство і продовжує залишатися громадянином США, він є ще більшим поклонником Путіна і Медведєва, ніж навіть московський главребе Росії Лазар.

Під час синагогальних служб ребе Певзнер регулярно викрикує «Слава Росії!».

Нагадаємо, що вже багато років правляча еліта Росії шукає «російську ідею». Як видається, в Пітері її вже знайшли.

КАВКАЗ ЦЕНТР

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича