середу, 29 квітня 2009 р.

У Москві з’явилися численні написи «5 травня — День Помсти»


Призначений на 5 травня 2009 року всеросійський День Помсти із запланованою «зачисткою» членів банд «ФСБ» і «МВС» і державних чиновників в акціях автономних дій стає все більш популярним в Росії.

З Москви повідомляє прихильниця чекістського режиму і відповідно вбивства путінськими бандами російської молоді, яку важко звинуватити в симпатіях до націоналістів:

«У нас вздовж дороги стоять металеві гаражі. 27 квітня на них з'явилися написи: «5 травня — День Помсти» і багато разів — «Вбий мента!». Ненависть набирає обертів!

Про здорову, священну ненависть до бандитів, типовим представником яких є міліційний майор, начальник відділення міліції «Царицине» у Москві, який від нудьги і неробства вбиває водіїв на вулицях і розстрілює покупців в супермаркетах, повідомляє також інша москалька, 25-річна Мінерва.

Вона наводить фото зробленого на стіні її будинку напису «5 травня — День Мести» і питає: «Хто-небудь знає, що це таке?».

Її подруга одразу ж відповіла, що «націоналісти оголосили 5 травня «Днем Мести».

Нагадаємо, що День Помсти, згідно заяві націоналістичної організації Російська Воля проводиться по всій Росії на 40 день після вбивства у в'язниці членами банд ФСБ і МВС» відомого російського націоналіста, талановитого журналіста «Російської Волі» Максима Базильова, а також численних інших російських націоналістів, вбитих членами цих банд.

Для того, щоб відвести від себе помсту чекісти через підвідомчі ЗМІ (серед них і т.з. демократичні) оголосили, що «помста направлена проти іноземців» (гастарбатерів, мігрантів), які, природно, Максима Базильова та інших націоналістів не вбивали і тому мститися їм нема за що.

Такими публікаціями російська влада через своїх журналістів свідомо підбурює неінформованих людей до вбивств і погромів невинних «неросіян», що є тяжким злочином за міжнародним законодавством.

КАВКАЗ ЦЕНТР

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича