середу, 1 жовтня 2008 р.

У Назрані атакований кортеж Медова

Вранці у вівторок в Назрані був атакований кортеж ватажка банди «МВС РІ» Муси Медова. Як повідомили джерела з вілайяту Г1алг1айче (Інгушетія) Імарату Кавказ, Медов їхав на роботу в супроводі колони автомашин, коли стався потужний вибух.
При цьому неясно, чи був атакований кортеж Шахідом або ж вибухнула машина, припаркована на узбіччі дорозі. Російські джерела заявили, що «вибухнув смертник».
Місцеві джерела повідомили, що в результаті вибуху за різними даними вбито 2 і поранено від 4 до 10 осіб. Джерела повідомляють, що в результаті вибуху загорівся броньований «Мерседес» з Медовим і ще кілька автомашин супроводу ватажка «МВС» були пошкоджені.
Пошкоджено також 5 будинків, які стоять вздовж дороги. Також повідомляється, що загинула жінка, яка проходила мімо в момент вибуху.
Сам Медов втік з місця подій разом з найближчим супроводом, навіть не спробувавши надати допомогу охоронцям, які горіли в машині.
Повідомляється, що Медов отримав поранення. Після вибуху він заявив, що спроба його ліквідації мала на меті «дестабілізувати республіку».
«Нікому не вдасться нас залякати. Ми вели, вестимемо і надалі боротьбу з тими, хто хоче зруйнувати в республіці обстановку міжнаціонального, міжконфесійного миру і згоди», — заявив ватажок «МВД РІ» і одразу ж оголосив, що «в Інгушетії стабільна і контрольована обстановка».
Представники зязіковського режиму також оголосили, що за атакою стоять «бойовики і Захід».

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича