середу, 14 січня 2009 р.

У Секторі Газа не стихають бої. Євреї вбили і скалічили 1790 дітей



Ввечері 13 січня новинні агенції навели додаткові подробиці боїв в Газі, про які КЦ повідомив раніше.

Нагадаємо, що на центральному фронті в ході боїв під Газою вранці 13 січня палестинські бійці знищили 11 одиниць бойової техніки сіоністів.


Конкретно тільки на одній ділянці центрального фронту, в північній частині Гази, «Бригади Касама» підірвали на фугасах один «ізраїльський» танк і два військових бульдозера, а також обстріляли загін сіоністського спецназу з ручних гранатометів.

Пізно ввечері стало відомо, що в районі Аль-Карама в Газі на міні був вбитий один з командирів сіоністських формувань.

На північному фронті в запеклих боях під містом Бейт-Лахия (Beit Lahiya), що розпочалися з ранку 13 січня, палестинські бійці знищили не менше 12 сіоністських бойовиків.

На південному фронті 13 січня сіоністи зробили спробу опанувати з східного напряму містом Хан-Юніс, проте їхня атака була відбита палестинцями. Бійці Бригад Касама знищили при цьому більше 10 сіоністських танків і бронетраспортерів.

Повідомляється також, що на південному фронті бійці Бригад Касама використовували протипіхотні міни, гранатомети і міномети, завдавши удару по частинах сіоністського «спецназу», який намагався опанувати містом Хузаа (Khuzaa) на сході від Хан-Юнісу.

Пізніше стало відомо, що на цій ділянці фронту 13 січня палестинські бійці влаштували засідку сіоністським бойовикам на схід від міста Хан-Юніс. Був підірваний фугас, а потім єврейські бойовики були розстріляні ракетами «RPG». Сіоністи зазнали втрат.

У другій половині дня лікарі і рятувальники витягнули з-під уламків будівель в південно-східному передмісті міста Гази, Тіл Аль-Іслам, тіла 22 палестинців, вбитих бомбами сіоністів під час спроби увірватися у столицю Сектора Газа в ході невдалої танкової атаки.

Проти мирного населення міста Газа сіоністи широко використовували 13 січня фосфорні і запальні бомби.

У спростування ранкового повідомлення сіоністського режиму, у другій половині дня 13 січня військове джерело в Йорданії заявило, що з йорданської території не було зроблено жодного пострілу у бік «ізраїльського» патруля, й усі повідомлення на цю тему нічим не обгрунтовані.

Тим часом деякі спостерігачі вважають, що сіоністські «звинувачення» сусідніх з Палестиною арабських режимів в обстрілі єврейських окупантів є своєрідною перевіркою морально-психологічного стану правителів цих країн. Якщо виправдовуються, значить, можна бути спокійним і не чекати від них яких-небудь реальних дій на допомогу палестинцям.
На 18-й день «ізраїльської» агресії в Секторі Газа кількість вбитих зросла до 1000, поранених — до 4300, переважна більшість жертв — мирне населення. Серед них 300 дітей і 95 жінок.

375 поранених знаходяться в дуже важкому стані, покалічені 1490 дітей і близько 690 жінок.
13 січня всі відомі ЗМІ т.з. «Ізраїлю» повідомили про стійкість палестинського Опору і зажадали від своєї сіоністської верхівки негайного припинення війни в Газі, щоб уникнути ще більших втрат і поразки у війні, як це трапилося в Лівані. КАВКАЗ ЦЕНТР

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича