четвер, 15 січня 2009 р.

Віл Мірзаянов: «Жахливий образ російської імперії»


Під багатозначною назвою «Татарські сепаратисти: судити або лікувати?» на одіозному російському сайті «Фонд стратегічної культури» 30 грудня 2008 року виступила якась Яна Амеліна.

Ця «пані», як вважають в Міллі Межлі Татарстану, насправді є прошаймієвськім журналістом і редактором т.з. «вільної преси» Рашитом Ахметовим. Він, закликає в своїй вищеназваній статті обмежитися «лікуванням» татарських патріотів за їх заклик до незалежності Татарстану.

Як відомо, Міллі Межлі Татарстану прийняв Декларацію Незалежності Татарстану, де чітко вказано, що немає ніяких юридично чинних угод про включення Татарстану до складу Російської Федерації.
Більш того, Татарстан не брав участі в референдумі зі схвалення нинішньої конституції Росії.

Декларація закликає всі країни світу і ООН визнати незалежність Татарстану. Від цього російські націоналісти і кліка намісника Шаймієва в Казані сказилися.

Проте автор статті закликає обмежитися «лікуванням» (ми знаємо, що в Татарстані досі існує психіатрична лікарня, де катували відомих дисидентів радянського часу), а не перетворювати їх на мучеників, піддаючи арештам і ув'язненням.

Особливій атаці цей автор піддає голову уряду у вигнанні Віля Мірзаянова і члена Незірату Зулфію Кадір.

В той самий час один з штатних чиновників Шаймієва, який спеціалізується в області написання віршів, але проводить весь свій час як «депутат» в маріонетковій «держраді» Татарстану, Разіль Валєєв добалакався до такого перла, що Росія є «колосом, який стоїть на двох ногах: одна -слов'янська, другая- тюркська».

Досі було відомо, що символом Росії є мутант з двома головами, а зараз стараннями російського шовініста-татарина Валєєва з'ясовується, що в мутанта на додаток абсолютно різні ноги.

Навряд чи можливо уявити жахливіший образ імперії росіян — імперії зла, яка повинна бути зруйнована заради добра усіх народів світу. Віл Мірзаянов
Голова уряду Татарстану у вигнанні.
Відділ листів
КЦ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича