пʼятницю, 30 січня 2009 р.

Негр, десяток жидів і два китайця


Коли перезидентом США став негр Барак Обама, в багатьох це викликало здивування. Але от після оголошення складу його кабінету стало дійсно страшно. Страшно передовсім за білих американців, адже вони не мають жодної люддини в тому кабінеті, який би захищав їхні права. Звісно нас передовсім цікавить національність та дані про попередню вищезгаданих осіб. Серед національнотей звісно домінує єврейська, але навіть якщо певного однодумця Обами і не можна запідозрити у вищезгаданій національності, то безперечно можна помітити участь у різноманітних про-сіоністських організаціях, наявність ультра-ліберастичних поглядів чи заяв.

Отже почнемо дослідження. Керівник адміністрації Білого дому Рам Емануель ( Rahm Emanuel ) - єврей.

Головний радник президента Давід Аксельрод ( David Axelrod ) - єврей.

Керівник адміністрації віце-президента США Рональд Клейн ( Ronald Klain ) - єврей

Економічний радник президента Ларрі Саммерс ( Larry Summers ) - єврей

Економічний радник президента, колишній голова Федеральної резервної системи Пол Фолкер ( Paul Volcker ) - єврей. Вікіпедія спростовує дані твердження, хоч видання "Israel Money" щиро тішиться з того, що єврей тепер став радником Обами. Ну своїм видніше...

Секретар Державної скарбниці Тімоті Ґейтнер ( Timothy F. Geithner - єврей. Цю інформацію, правда, старано спростовують посилаючись на те, що Ґейтнер вірний однієї з протестантських деномінацій, проте що це міняє по суті.

Керівник Бюджету Пітер Оршаґ ( Peter Orszag ) - єврей.

Державний секретар Гіларі Клінтон ( Hillary R. Clinton ) - має єврейське коріння, послідовно відстоювала єврейські інтереси в Конгресі, прихильниця абортів, захисниця не-білих іммігрантів та підтримувачка розброєння.

Міністр оборони Роберт Ґейтс ( Robert M. Gates ), національність точно не встановлена, але відомий тісними контактами з єврейськими інституціями, зокрема з скандальновідомою Анти-Дефамаційною лігою.

Генеральний прокурор Ерік Голдер ( Eric H. Holder ) - напів нерг, напів латинос з Барабадосу.

Міністр внутрішніх справ Кен Салазар ( Ken L. Salazar ) - ймовірно єврей.

Міністр сільського господарства Том Вілсак ( Tom J. Vilsack ) - відомий про-сіоністськими поглядами, гарячий прихильник генетично модифікованої продукції.

Міністерство праці Гілда Соліс ( Hilda L. Solis ) - латиноамериканка.

Міністр охорони здоров'я Том Дашл ( Tom A. Daschle ) - відлучений від Католицької церкви за підтримку абортів на пізніх стадіях вагітності.

Міністр розвитку міст Шон Донаван ( Shaun Donovan ) - національність невідома.

Мінстр транспорту Рей ЛаГуд ( Ray H. LaHood ) - араб.

Міністр енергетики Стівен Чу ( Steven Chu ) - китаєць

Міністр освіти Арне Дункан ( Arne Duncan ) - єврей, ініціатор створення шкіл "дружніх до педерастів". Прекрасний зразок толерантності та виваженості, мабуть скоро досвід цього "освітянина" будуть запроваджувати в Україні.

Міністр у справах ветеранів Ерік Шінсекі ( Eric K. Shinseki ) - ймовірно китаєць або японець.

І на самкінець, втілення мрій всіх дегенератів світу, міністр національної безпеки Джанет Наполітано ( Janet Napolitano ) - єврейка/, войовнича феміністка та лесбіянка. Нагадаємо, що очолюване нею міністерство є найбільш репресивним органом в США проти іншодумців і противників так зв. "демократії". Автор: Ярема Галайда, Аналітична служба УНТП

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича