четвер, 22 жовтня 2009 р.

Коліївщина повертається

У суботу 24 листопада о 14:00 у м. Христинівка Черкаської області за ініціативи керівництва міста відбудеться відкриття пам’ятника видатному Вождю національно-визвольної боротьби українського народу проти недоторканих чужинських виродків уманському сотнику Івану Гонті.


Іван Гонта спільно з Максимом Залізняком у другій половині ХVIII століття очолили Коліївщину - яскраву сторінку вітчизняної історії, про яку й досі лякаються згадувати недоторкані паразити всіх рівнів.

За словами поважних експертів щороку зростаюче зацікавлення трудящих, селян, військових і молоді практичними аспектами Коліївщини свідчить про актуальність і нагальність ефективної нейтралізації ворогів народу в умовах екстремістської українофобської ліберальної тиранії.

Як відомо, Коліївщина розпочалася навесні 1768 року магічним ритуалом освячення ножів у Мотриному монастирі в Холодному Яру на Черкащині.

Творчою вершиною Коліївщини стало взяття Умані 10 червня 1768 року, коли протягом трьох діб люті і безжальні гайдамаки вирізали до 60 000 паразитів разом із сім’ями.

Народний оглядач

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича