суботу, 10 жовтня 2009 р.

Єврей став міністром закордонних справ України


Кандидатуру Петра Порошенка таки пропхали на посаду міністра закордонних справ України. 240 депутатів Верховної Ради висловились «за», 200 нардепів - не голосувало, жодного не було «проти» і ніхто не «утримався». Підтримали Порошенка фракції БЮТ, «Наша Україна» та блок Литвина. Партія Регіонів та комуністи дали лише по одному голосу. Петро Порошенко відомий громадськості більше як бізнесмен. У суспільній свідомості він асоціюється з влучною назвою «Шоколадний заєць». Він є власником декількох кондитерських фабрик і, зокрема, знаної торгової марки «Рошен» (подейкують, що це його справжнє прізвище). Вважається одним з найбагатших людей України (недарма Сергій Ратушняк нещодавно заявив, що всі олігархи в Україні євреї).
За освітою Петро Порошенко дійсно економіст-міжнародник. Але після закінчення факультету Міжнародних відносин Київського Національного Університету 20 років тому, він жодного дня не працював по спеціальності. Отож, втратив кваліфікацію, не набувши практичного досвіду.
Політичні переконання Петра Порошенка впродовж десяти років змінювались діаметрально протилежно. То він входив до керівництва СДПУ(о) - «обрізаних» як кажуть в народі, то був одним з лідерів партії Регіонів (зверніть увагу - обидві партії є антиукраїнськими за суттю). То очолює виборчий штаб кандидата у Президенти Віктора Ющенка і стає одним з керівників «Нашої України». Такі метаморфози не викликали б поваги до жодного політика. Але для «любих друзів» це не береться до уваги.
Згадується, коли після успішної виборчої компанії Ющенка, Петро Порошенко між іншим заявив, що він дуже пишається, що його діти вдома і повсюдно розмовляють російською мовою!
То ж чого можна очікувати від нового міністра закордонних справ України? Очевидно всього, що завгодно. Тільки не принципової державницької проукраїнської позиції. Невже у Президента настільки малий кадровий вибір?

Дух волі

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича