понеділок, 26 жовтня 2009 р.

Опонентів кандидата Тимошенко побили і здали в міліцію


Групу студентів київських вузів, які 24 жовтня 2009 р. намагалися взяти участь у мітингу з нагоди висування Тимошенко в кандидати в Президенти, побили люди в чорному з беджами „БЮТ”.


Більше сотні опонентів Тимошенко поблизу будинку консерваторії намагалися висловити ставлення до перспективи обрання Тимошенко президентом. Зокрема, вони тримали гасла, які критикували Тимошенко та її прибічників.

Учасники цього пікету були побиті, у них відібрали плакати, листівки та прес-релізи, які ті планували роздавати представникам преси. Мілція, яка появилася пізніше не захистила постраждалих, навпаки – нападники „передали” їх міліціонерам.

За словами Олександра Тищенко, одного з учасників протесту проти висування Тимошенко, «як тільки ми розгорнули перший плакат, юліанські штурмовики накинулися на пікет. Першими повалили на мокрий асфальт дівчат з КПІ, потім дісталося хлопцям з Могилянки. Усе відбулося за лічені секунди. Ми кликали журналістів і вимагали, щоб ці бойовики показали свої посвідчення. Один з „охранки” Тимошенко сказав, що після перемоги Юлі нам світить «вовчий квиток»."

Нагадаємо, що аналогічний інцидент стався під час агітаційного концерту „З Україною в серці” на підтримку Тимошенко у Тернополі. Тільки там побили не студентів, а дідусів та бабусь із „Братства УПА” та „Спілки репресованих і політв’язнів”.


НАРОДНИЙ ОГЛЯДАЧ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича