четвер, 25 вересня 2008 р.

У Москві вбитий Руслан Ямадаєв

О 17.15 невідомі з автоматичної зброї напроти будинку №10 на Смоленській набережній обстріляли автомобіль Mercedes. В результаті отриманих поранень чоловік, що знаходився за кермом авто, помер.
У московському ГУВС заявили, що вбитий ватажок банди «Схід», т.з. «герой Росії» Сулім Ямадаєв.
Нагадаємо, що Сулім Ямадаєв останніми роками ворогував з Рамзаном Кадировим. У квітні 2008 року між бандами кадировців і ямадаєвців відбулося запекле зіткнення в Гудермесі, під час якого обидві банди зазнали відчутних втрат.
Протистояння між Сулімом Ямадаєвим і Рамзаном Кадировим різко посилилося після того, як стало відомо про відхід Путіна і призначення наступником ватажка Кремля Дмитра Медведєва.
У Москві одразу ж розповсюдилися чутки про те, що Медведєв після затвердження в Кремлі нібито має намір позбутися Кадирова, як найбільш одіозної спадщини Путіна.
По Москві поповзли чутки про те, що як противага Кадирову буде висунутий один з братів Ямадаєвих. Ці чутки посилили неприязнь до Ямадаєва з боку Кадирова, який посилив нападки на братів.
Нагадаємо, що Сулім Ямадаєв очолював банду «Схід», яка формально входить до окупаційної банди «ГРУ МО РФ» і підкоряється безпосередньо керівництву ГРУ.
Підрозділи банди дислокуються у Веденському районі і у Гудермесе. Ця банда, разом з бандою «Захід» (ватажок Какиев) і кадировськими формуваннями брала участь в боях проти грузинів в Цхинвалі, де зазнала значних втрат.
У складі банди знаходився і Сулім Ямадаєв, який формально розшукувався російською владою за вбивство. Дізнавшись про те, що Сулім Ямадаєв знаходиться в Південній Осетії, ватажок маріонеток Кадиров погрозив особисто приїхати до Цхинвалі і розстріляти Ямадаєва.
КЦ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича