четвер, 10 грудня 2009 р.

Російські офіцери провели закриту нараду про перехоплення влади у випадку розпаду Росії



За непідтвердженими повідомленнями російських блогерів, в Підмосков'ї з 5 по 7 грудня пройшла закрита нарада колишніх і чинних російських офіцерів з групи «Союз захисників Росії» («Жовтень 1993») з питання про перехоплення влади в чекістів при розпаді Росії, який, на їню думку, може відбутися вже в 2010 році у зв'язку з поглибленням економічної кризи.

На нараді не були представників преси. У ній взяло участь близько 250 армійських офіцерів, які в даний час вербують до своїх лав також офіцерів міліції.

Учасники домовилися про формування спеціальних надзвичайних комітетів в регіонах, щоб у разі анархії і масових соціальних хвилювань перехопити владу в Росії.

Раніше повідомлялося про заколот офіцерів ГРУ, які планують перехопити владу в чекістів. 23 листопада в Іжевську чекісти отруїли в кафе генерала ГРУ Антона Сурікова, якого вони вважали керівником військової змови.

Нагадаємо також, що за даними агентства єврейських новин (АЄН) два тижні тому сайт російського «союзу офіцерів» і деякі інші російськомовні ресурси опублікували «Відозву до російського народу, до офіцерів армії і флоту, до козацтва, до російської молоді і православного духівництва», в якому звучать заклики до фізичної ліквідації «ставлеників світової юдейської закуліси» в керівництві Росії.

Автори послання закликали «знищити ворогів», серед яких «ворог армії — міністр оборони Сердюков», а також «весь їхній (чекістське, — прим. КЦ) уряд за списком, на чолі з блідим масоном Путіном і його олигофреном-наступником», а разом з ними «банкіри і олігархи, намісники-губернатори, мери і їхнє прикриття — керівництво «правоохоронних» органів, їхні прокурори і судді.».

Відділ моніторингу
КЦ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича