вівторок, 15 грудня 2009 р.

Бандерівці і мельниківці спільно підтримують Ющенка


Заява щодо президентських виборів 2010 року

Вибори Президента є не просто черговою політичною кампанією, а тестом на національну зрілість. Загрози і виклики Україні з боку імперіалістичної політики Кремля та його маріонеток в українській політиці потребують мобілізації всіх українських патріотів. Москва прагне отримати реванш за поразку в 2004 році, встановити в Україні режим колоніальної адміністрації. Вибори 2010 року Кремль розглядає як можливість досягти своїх цілей.

Українці зобов’язані дати відсіч Москві і підтримати на виборах Президента кандидатуру, яка керується у своїй діяльності національними інтересами, а не директивами Москви.

Ми вважаємо, що найбільш прийнятною для всіх українців кандидатурою є діючий Президент України Віктор Ющенко. Попри низку менеджерських та політичних помилок Віктор Ющенко, перебуваючи на посаді Президента, продемонстрував свою відданість ідеї української державності, збереженню української ідентичності та європейському курсу розвитку України. Президент зробив великий внесок у відновлення національної пам’яті. Його зусиллями українці дізнались правду про Голодомор 1932-33, вшановано героїв Батурина, Крут, Конотопу та інших борців за волю України. Віктор Ющенко своїми указами та законодавчими ініціативами зробив вагомий крок у напрямку визнання борців ОУН-УПА на державному рівні. Він протидіє інформаційній, економічній та політичній агресії Росії. Віктор Ющенко не побоявся висловити свою підтримку грузинському народу у страшні дні російського вторгнення. Він веде активну роботу для зміцнення українських кордонів та виведення Чорноморського Флоту Російської Федерації з Української території.

Саме тому українські націоналісти закликають українців підтримати Віктора Ющенка на чергових президентських виборах. Підтримка Ющенка це, насамперед, підтримка курсу на вільну, сильну та справедливу Україну.

Ми ініціюємо і підтримуємо заходи скеровані на перемогу Віктора Ющенка. Сьогодні це круглі столи, завтра – форуми українських націоналістичних, націонал-демократичних, державницьких сил на всіх рівнях. Далі – робота членами виборчих дільниць, агітаторами, спостерігачами, тобто на будь-якому місці виборчого процесу. Беручи приклад з учасників визвольних змагань 1917-1920рр., вояків Української Повстанської Армії, ми змагаємо до перемоги нашої правди, до перемоги української національної ідеї, до розбудови єдиної могутньої Української Самостійної Соборної Держави.

Ми переконані, що російський сценарій на виборах 2010 року приречений на поразку. Український народ мудрий і в час вибору відрізнить зерно від полови. Україна матиме українського Президента!

Від Проводу ОУН М.Плавюк

Від Проводу ОУН (бандерівців) С.Романів



14 грудня 2009р.

УКРАЇНСЬКИЙ ПОГЛЯД

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича