суботу, 12 грудня 2009 р.

Патріотична громада Івано-Франківщини підтримала Ющенка



11 грудня в Івано-Франківську відбувся круглий стіл обласного націоналістичного об’єднання «Національний вибір», в якому взяли участь представники 14 патріотичних організацій області, серед яких Обласне відділення ЦНВ ім. С. Бандери, ОО ОУН, ОО КУН, ОО УНА-УНСО, Всеукраїнське Братство ОУН-УПА, Братство ОУН-УПА Карпатського краю, ОО ВО «Тризуб» ім. С. Бандери, ОО СУМ в Україні, ОО ВЛУЖ, ОВ товариства політв’язнів та репресованих, ОВ ВОВ, ОО товариства «Меморіал», ОВ товариства «Бойовий гопак», КО Української партії.

Учасники заходу обговорили суспільно-політичну ситуацію в Україні напередодні виборів та визначилися, кого саме з кандидатів будуть підтримувати. Цим кандидатом виявився чинний Президент Віктор Ющенко. Позиція учасників круглого столу була висвітлена в підсумковій Резолюції, в якій, зокрема, зазначається:

«В серпні цього року президент Росії Д. Медвєдєв виступив із зверненням до українського Президента В. Ющенка, в якому в тонах притаманних геббельсівсько-сталінській пропаганді звинуватив офіційний Київ в антиросійському курсі зовнішньої та внутрішньої політики. У вересні цього року Держдума Росії узаконила використання збройних сил Російської Федерації у військових операціях поза межами країни. Влітку ми були свідками дипломатичної війни між Росією та Україною, яка почалася з намагання Києва змусити Москву відкликати ряд своїх «дипломатів», які насправді є розвідницькою агентурою Кремля».

«Лідери президентських перегонів Янукович і Тимошенко намагаються приспати пильність українців, розповідаючи казки про злагоду і взаєморозуміння з північно-східним сусідом. Всі вони та ще кілька ультралівих та ультраправих маргінальних політиків спрямували свої атаки проти президента України Віктора Ющенка, який є скалкою в оці для кремлівських диктаторів. Всі ці політики стали союзниками Москви у її війні проти Ющенка».

Учасники круглого столу закликають українців, що будуть робити свій вибір, пам’ятати досвід Грузії 2008 року:

«Перед зовнішніми викликами, перед досвідом Грузії кожен українець повинен усвідомити, що існує лише одна лінія фронту – між Росією, що наступає і Україною, що прагне зберегти незалежність. По одному боці Путін, Янукович, Тимошенко та інші демагоги. З іншого – В. Ющенко та всі ті, що не піддалися зомбуванню Москви».

«Ми, учасники круглого столу, обговоривши ситуацію навколо президентських виборів в Україні, не зважаючи на те, що в області В. Ющенка підтримують одіозні особистості, висловлюємо свою підтримку зовнішній та внутрішній політиці, яку він, як Президент України, здійснює, вважаємо, що завдяки його правлінню Україна стала розвиватися як національна держава, яка поважає себе та своїх громадян», - зазначають представники патріотичних організації Івано-Франківщини в своїй Резолюції.

Українська Інформаційна Служба

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича