вівторок, 28 грудня 2010 р.

У Запоріжжі Сталіну відрізали голову

У Запоріжжі невідомі добродії відрізали голову від пам’ятника кату України і міжнародному терористу Йосипу Сталіну, встановленого у дворі будинку, в якому розташований офіс обласного комітету Комуністичної партії України.



Як повідомили у Центрі громадських зв’язків Запорізького главку міліції, повідомлення про подію на території обкому КПУ надійшло до чергової частини Жовтневого райвідділу міліції сьогодні о 16:50.

Невідомі патріоти вдосконалили погруддя Сталіна, відрізавши від архітектурної форми (у документах пам’ятник оформлений, як "мала архітектурна форма") голову.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до події. Сам пам’ятник накритий тканиною, і до нього нікого не допускають. Офіційних коментарів від представників КПУ поки що немає.

Разом з тим, сьогодні всеукраїнська організація "Тризуб" імені Степана Бандери розповсюдила повідомлення, в якому сказано, що нещодавно встановлений пам’ятник "кату українського народу і міжнародному терористу Йосипу Джугашвілі-Сталіну сьогодні знищив мобільний підрозділ ВО "Тризуб" ім. С. Бандери".

Нагадаємо, 5 травня у Запоріжжі був встановлений перший за часи незалежності України пам’ятник Сталіну. Пам’ятник у вигляді погруддя Сталіна у військовій формі із Зіркою Героя відкрили біля будівлі Запорізького обкому КПУ в Жовтневому районі Запоріжжя.

2 коментарі:

Східний Погляд сказав...

З Новим роком Вас!
Здоров'я, щастя, сил і невичерпної енергії бажаю у новому році! Хай Вам щастить!

Скіф сказав...

Щиро вдячний)))
Взаємно!!!

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича