пʼятницю, 10 червня 2011 р.

Ліквідований гвалтівник-некрофіл полковник Буданов

В Москві знищений полковник російської армії Юрій Буданов. «Кращим росіянином»  його назвали «патріотичні» російські рухи після того, як Кремль ініціював фарс з так званим «судовим процесом» у зв'язку із звірячим вбивством 17-річної Ельзи Кунгаєвої в селищі Танги-чу. Осьтут можна подивтися фото з місця події.

Буданов викрав чеченську дівчинку, відвіз до себе в частину, жорстоко катував її, а потім вже мертву садистськи згвалтував. При цьому сам Буданов заявив, що гвалтував труп дівчинки, будучи в стані афекту, оскільки, мовляв, вона була «чеченським снайпером».

В 2003 році Буданов був формально засуджений до 10 років позбавлення волі. Фактично полковник-некрофіл у в'язниці не сидів і міг спокійно виходити на волю.

У грудні 2008 року суд в Дімітровграді (Ульянівська область), де формально «відбував покарання» Буданов, санкціонував умовно-дострокове звільнення гвалтівника-некрофіла.

Нагадаємо, що в 2001 році підрозділи аміра Хаттаба і Шаміля Басаєва в ході бою поблизу села Джанні-ведено розгромили загін пермського Омона, знищивши більше 40 окупантів, і захопили в полон 11 пермських омонівців. Чеченська сторона запропонувала обміняти полонених омонівців на полковника Буданова. Росіяни відмовилися і тоді полонені омонівці були страчені. Тоді ж командування моджахедів засудило Буданова до страти без терміну давності.

Тим часом російські ЗМІ передають деякі подробиці ліквідації Буданова. Повідомляється, що полковник-некрофіл був пристрелений в центрі Москви в п'ятницю пополудні, біля будинку 38/16 на Комсомольському проспекті. Буданов виходив з нотаріальної контори, коли до нього підійшов чоловік і вистрілив з пістолета з глушником в голову.

У Москві впевнені, що операція по знищенню Буданова було ретельно підготовлена, і за ним протягом деякого часу велося стеження.

Повідомляється, що виявлений спалений автомобіль, який використовувала диверсійна група, та пістолет з глушником.

Тим часом за іншими даними, які повідомляє чекістський сайт Life News, в Буданова стріляли шість разів прямо з машини. Чотири кулі потрапили в голову полковникові. Скільки чоловік сиділи в машині невідомо. Протягом декількох хвилин машина чекала Буданова на подвір'ї будинку.

Російські чекісти-націоналісти вже відреагували на ліквідацію свого національного героя.

Один з лідерів луб'янського руху «Росіяни» Дмитро Демушкін погрозив «сплеском націоналістичних настроїв» в Росії у зв'язку із знищенням Буданова. За його словами, «у націоналістів немає сумніву, що сліди вбивства ведуть до Чечні».

Із засудженням ліквідації Буданова виступили російські правозахисники.

Так, з осуджуючою заявою виступила глава Московської групи Хельсінкі Людмила Алексєєва.

Нагадаємо, що після Шахади Шаміля Басаєва Алексєєва публічнооголосила про свою радість у зв'язку з його смертю і навіть вважала потрібним дати інтерв'ю із цього приводу агентству «Інтерфакс». Людмила Алексєєва заявила тоді буквально наступне: «Шикарно було б, якби Басаєва зловили. Але це той окремий випадок, коли звістку про загибель людини зустрічаєш із задоволенням».

Відділ моніторингу
КЦ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича