суботу, 10 вересня 2011 р.

У Києві почнеться бунт з бронетранспортерами та вантажівками – провидець


Провидець із Луцька передбачив наприкінці цієї осені заворушення у столиці, а в наступному році падіння нинішньої влади.
Феофана Музику називають також волинським Нострадамусом. Він прогнозує заворушення в Україні у листопаді-грудні цього року. Перед цим він передбачив аварію на шахті у місті Суходільськ на Луганщині 29 липня та арешт екс-прем’єра Юлії Тимошенко 5 серпня.
“На початку липня мав видіння, що можуть виникнути якісь надзвичайні ситуації в нашій державі. За допомогою карти катастроф прорахував і визначив, що вони відбудуться з 25 липня по 5 серпня. Направив лист у Міністерство надзвичайних ситуацій. Сталося, як і передбачав: на трьох шахтах відбулися масштабні аварії з численними людськими жертвами. 5 серпня арештували Юлію Тимошенко”, – розповів він.
Кінець 2011-го лучанин бачить дуже напруженим.
“Мені відкрилося, що 2011 – це рік стискання пружини. 2012 вона вистрибне. У листопаді-грудні цього року й на початку наступного бачу якісь неприємні справи в Україні. Восени почнуться протистояння: бачу в Києві бронетранспортери та вантажні автомобілі. Нинішня влада впаде у скорому часі”.

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича