середу, 2 листопада 2011 р.

Готується українська “Дубровка”?


І от поки вони мовчать, чекають і терплять – влада готує громадську думку до нової підлої провокації.
Їжаку зрозуміло, що ніяку зброю ніхто не скуповує. Повірте, якби скуповували, я б знала :) Могильов годує Януковича дезою, а той, вочевидь, доручає перевіряти її Хорошковському, який, схоже, годується (інформацією, звичайно :) ) з того самого північно-східного джерела, що й Могильов. В результаті Янукович, боягуз ще той, залякується ще більше і санкціонує могильовсько-хорошковські репресії проти опозиціонерів.
Ситуація, друзі, серйозніша, ніж здається. Того й дивись, захоплять десь школу з дітьми або театр з глядачами. Або будинок якийсь вибухне. Всі криваві провокації відбуваються за одним сценарієм, бо сценарії пишуться у тих самих кабінетах у Кремлі та на Луб’янці.
«Норд-Ост» був виставою – маю на увазі не спектакль, а терористичний акт у театрі на Дубровці. Виконавцями були чеченці, режисери невстановленої національності залишилися за лаштунками. Виглядало все дуже ефектно і зловісно – злобні бойовики-вахабіти з автоматами, смертниці у чорному з пістолетами і вибухівкою на животі… Тільки вибухівка була несправжня. Прямий доказ цього – що жодна з приблизно двадцяти смертниць не привела її у дію, коли пустили газ, почався штурм і до зали увірвався спецназ. Який і розстріляв їх, непритомних від газу, маючи повну можливість узяти живими – саме для того, щоб вони не розповіли на допитах, як намагалися підірвати себе, але нічого не вийшло…
Я ніколи не повірю, що така кількість людей і зброї могла потрапити у центр Москви непоміченою. До того ж, у деяких смертниць знайшли квитки на зворотню дорогу, а під «вахабітським» одягом на них були звичайні светрики і джинси – одяг, який дозволяв за лічені секунди перетворитися з терористок на звичайних дівчат з натовпу. Вочевидь, виконавцям теракту сказали, що все домовлено, вони полякають владу і повернуться додому…
Так може статися і у нас – пообіцяють якимсь гарячим головам, що вбивати і вмирати не доведеться, що треба лише трохи полякати владу, щоб дотиснути її до прийняття рішення, до якого вона й так майже дозріла. Після чого покладуть всіх, щоб не було кому розповісти, що вибухівка була бутафорська. А опісля почнуть саджати винних і невинних.
Ці обдурені виконавці можуть бути як юнаками з правих організацій, так і дядьками з військовим минулим (афганці, колишні силовики тощо). А може, і кримськими татарами, наприклад. Бо замовникам все одно – їм аби конфлікти (краще міжнаціональні), репресії і нестабільність.
Вихід бачу єдиний: не домовлятися з владою ні про що, не йти їй на жодні поступки і тиснути, тиснути, тиснути. Якщо вже нам прямо натякають, що в нас збираються стріляти (нібито захищаючись) – не варто чекати, доки стрілянина почнеться, а треба гнати цю владу усіма можливими методами. Законними і демократичними, звісно.


Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича