понеділок, 6 жовтня 2008 р.

Ситуація в Інгушетії вийшла з-під контролю. Атакований кортеж Зязікова

Як повідомляє джерело з вілайяту Г1алг1айче (Інгушетія) Імарату Кавказ, ситуація в Інгушетії вийшла з-під контролю російських окупантів.
За даними джерела, напередодні у будинок ватажка банди «МВД РІ» увірвалася озброєна група з 15 осіб у масках в пошуках Муси Медова. Охорона не чинила ніякого опору. Медова вдома не виявилося.
Повідомляється, що ватажок «МВС РІ» знаходиться в лікарні у важкому шоковому стані після здійсненого на нього замаху. Його сім'я вивезена до Інгушетії, за деякими даними до Туреччини.
Тим часом напередодні пізно ввечері моджахеди атакували кортеж ватажка маріонеткового режиму Зязікова. Колона із Зязіковим була обстріляна поблизу ринку «Мархаба» у Назрані. Подробиці невідомі.
Очевидці повідомили, що колона на великій швидкості проскочила зону обстрілу, проте деякі автомашини отримали пошкодження. Точних відомостей про жертви обстрілу немає.
Після засідки, влаштованої на кортеж Зязікова, мобільні групи моджахедів обстріляли пости окупантів і маріонеток в межах міста.
До обстрілу у Назрані моджахеди атакували об'єкти і місця дислокації окупантів і маріонеток у Малгобеці і населеному пункті Орджоникідзевська. За деякими даними в Малгобеці знищений один з членів банди «РВВС», а в Орджоникідзевській підірвані окупанти поблизу «прокуратури».
В суботу, приблизно о 22 годині 30 хвилин за місцевим часом в селі Кантишева був обстріляний місцевий магазин, який торгував спиртним. Магазину завдано шкоди.
Тим часом, за даними антизязиківської опозиції ватажок муртадов Зязіков написав заяву про свою відставку. Джерела опозиції стверджують, що цю заяву Зязіков написав після того, як під час останньої зустрічі в Кремлі йому порадили «добровільно» піти з своєї посади.

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича