суботу, 10 липня 2010 р.

УКРлаг. СТОП КОМендантській країні!


Шістдесятирічному ювілею УРКАїнського прИзЕдента-рецидивіста Віктора Федоровича Януковича присвячується…

Невтомними стараннями президента-рецидивіста та його айнзац-команди з ліквідації всього українського наша держава стрімко скочується « Back in USSR ». Совок відроджується у всіх сферах життя. Хтозна до чого і як швидко може дійти і чи не стануть суворою реальністю життя наступні жахіття…

Україна. Недалеке майбутнє. Перший Національний. Диктор зачитує спеціальне урядове звернення до народу щодо поточної ситуації в країні. Трансляція йде по всім загальноукраїнським й регіональним телеканалам державного телебачення:

Як відомо, з метою захисту громадського порядку та запобігання можливим терористичним атакам на найвищу посадову особу в державі – Президента Віктора Федоровича Януковича, а також співробітників його Адміністрації, членів уряду та народних депутатів від коаліції «Стабільність і реформи» по всій території країни введено комендантську годину з правом органів місцевого самоврядування самим визначати її конкретні часові рамки.

На свободу зібрань накладено тимчасове обмеження, термін дії якого визначається відповідним указом Глави держави. З метою підтримки порядку і законності вулиці патрулюються посиленими загонами міліції особливого призначення та внутрішніх військ із залученням армійських частин.

Дієву допомогу своїм українським колегам надає спеціальний контингент російських миротворців, до складу якого увійшли як міліцейський спецназ, так і військові підрозділи, що брали участь в операціях з «примушення Грузії до миру», а також ліквідації банд чеченських сепаратистів.

Створений і успішно функціонує спільний оперативний українсько-російський штаб з захисту конституційного устрою та протидії негативним явищам в громадсько-політичній сфері за назвою «Славянский дозор» й робочим девізом «Принудим к порядку вместе!».

Одначе попри злагоджену і добре координовану українсько-російським штабом діяльність правоохоронців братніх держав, а також СБУ і ФСБ, на території країни фіксуються нечисленні спроби окремих груп осіб з числа вороже налаштованих до демократично обраної української влади громадян проводити несанкціоновані збори, спрямовані на підрив конституційного порядку та повалення законного уряду країни.

Організатори таких збіговиськ звертаються до законослухняних громадян з провокаційними і важко зрозумілими людям доброї волі й здорового глузду закликами приєднання до руху опору ніби-то існуючому в країні «режиму кримінальної тиранії» з метою «повалення антиукраїнської хунти».

Проте такі антиконституційні прояви не знаходять підтримки в переважної частини українського народу.

З підприємств та установ, професійних й творчих спілок, органів місцевого самоврядування, а також цілої низки осередків громадських організацій і політичних партій надходять численні листи-звернення з рішучим засудженням подібних провокацій та вимогами негайного припинення спроб посіяти розбрат і ворожнечу в українському суспільстві.

Трудові колективи, громадсько-політичні діячі, представники творчої інтелігенції просять застосовувати до правопорушників всіх необхідних заходів із унеможливлення їхньої протиправної діяльності, спрямованої на підрив стабільності та гальмування реформ, запроваджуваних в країні Президентом Віктором Федоровичем Януковичем та його урядом.

Зі свого боку українські медики – керівництво і персонал спеціалізованих закладів закритого типу – висловлюють готовність надати належну медичну допомогу особам з неврівноваженою психікою та з іншими діагнозами, легко встановлюваними на підставі аналізу їхньої поведінки на публічних заходах.

З моменту запровадження в країні спеціальних заходів із захисту демократії та конституційного ладу вже затримано низку діячів так званої опозиції, серед яких – лідери персональних Блоків, партій та депутатських груп, наближені до них особи, керівники й активісти регіональних відділень вказаних угрупувань тощо.

По відношенню до багатьох з них прокуратурою та іншими слідчими органами вже порушені кримінальні справи. Деякі з цих осіб, тікаючи від справедливого правосуддя й прикриваючись вигадками про буцімто політичні утиски та переслідування на Батьківщині, шукають собі притулку в за кордоном.

Дуже слушною в контексті останніх подій виглядає давно назріла і вчасно реалізована ініціатива з припинення функціонування іноземних фондів, на зразок американського «Відродження» та німецького «Конрада Аденауера», що в порушення законодавства займалися діяльністю, несумісною з відкрито декларованими статутами. Очільників фондів та співробітників-негромадян України депортовано на батьківщину, а їхніми посібниками з числа доморощених відщепенців займаються відповідні компетентні органи.

Тим часом Верховна Рада продовжує свою успішну діяльність, приймаючи всі необхідні для зміцнення стабільності в країні рішення більш ніж конституційною більшістю.

Зокрема, одним із затверджених законопроектів став «Про заходи з забезпечення конституційного правопорядку та запобігання деструктивним впливам на суспільство в електронних та друкованих ЗМІ, а також інших засобах масових комунікацій, в тому числі у мережі Інтернет».

Так, згідно з документом, низка редакцій має пройти процедуру санації - якісного оновлення колективів з набором співробітників зі складу осіб, визначених ВР та обов’язковим закріпленням за ними відповідного куратора від депутатів парламентської більшості.

Цей крок має значно посприяти оздоровленню стану вітчизняного медіа-простору з викоріненням деяких негативних тенденцій, що намітилися останнім часом. Зокрема, вони проявлялися у наданні певними засобами масової інформації безвідповідальним представникам деструктивної опозиції можливості для безапеляційної критики діяльності чинної законно обраної влади. Окрім цього в демонстрованих сюжетах, інформаційних повідомленнях та замітках не лише висвітлювалися поодинокі невелелюдні акції протесту, але й навіть поширювалися заклики приєднуватися до них.

Така діяльність, на переконання парламентарів, підкріпленою аналітичними думками авторитетних в цій галузі експертів, є несумісною не лише зі статусом журналіста, а й елементарним відчуттям поваги до співгромадян.

Телевізійні екрани, газетні шпальти та електронні сторінки Інтернет-видань за жодних обставин не мають слугувати трибуною для самопіару збанкрутілих політиків, політичних шулерів і клоунів та всіляких інших шкідників й пройдисвітів – такою є консолідована позиція законодавців й аналітиків, що, і це найголовніше, знаходить схвальний відгук у пересічних споживачів інформаційного продукту: глядачів, слухачів, читачів.

Попри намагання ввести суспільство в оману люди розуміють, що саме на народне благо і розвиток країни спрямована консолідована і самовіддана праця Президента Віктора Федоровича Януковича, його адміністрації, Верховної Ради, правоохоронних органів,
судової гілки влади і всіх здорових політичних сил і громадських організацій!

Стопком

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича