неділю, 23 січня 2011 р.

Люди ночували під офісом ПР через невиплату грошей за участь в акціях

Із людьми, які напередодні брали участь у мітингах на Майдані Незалежності, - таки розрахувалися. Проте - не з усіма. Гроші віддали в одному з київських кафе, - повідомляє "Українська правда". А близько двохсот осіб ночували під столичним штабом Партії регіонів. Заявляли, що саме представники політсили - обіцяли їм гроші за участь в акціях.
Щоб отримати зароблене - деякі учасники акцій написали заяви про невиплату їм грошей у міліцію. Тим часом представники Партії регіонів усі звинувачення відкидають.

***

Близько півночі. Київський штаб Партії регіонів оточили близько двохсот людей. Кажуть, прийшли вимагати гроші за участь у мітингах до Дня Соборності.

Мітингувальники чекають вже кілька годин. Та зі штабу до них ніхто не виходить. А ті, хто безпосередньо збирав людей на мітинги, так звані "сотники" та "тисячники" на дзвінки не відповідають.

Галина Георгіївна чекає на гроші для 80-ти людей, яких вона привезла на мітинг. Шкодує, що нема ніяких письмових угод з організаторами заходів. Тільки від руки написані переліки учасників.

Втомлені мітингувальники влаштовуються у холі штабу Партії регіонів. Хто на сходах, а хто і просто на підлозі.

У декого з голодних та замерзлих пікетувальників уривається терпець - вони грабують буфет штабу.

Найстійкіші з мітингувальників вирішують ночувати просто у холі штабу Партії Регіонів.

Залишаються неподалік від штабу і двоє міліціонерів, патрульна машина та автобус з правоохоронцями. Проте не втручаються. А у Партії регіонів заявляють, що не наймали людей для участі у акціях до Дня Соборності. І усі їхні прихильники стояли там за власним бажанням.

5 канал

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича