понеділок, 6 червня 2011 р.

Межигір’я: Журналісти відмовилися приймати привітання, Янукович поїхав

Кортеж президента Віктора Януковичаприблизно о 9:05 виїхав з резиденції "Межигір’я", не зупинившись перед журналістами, які там зібралися.
Як передає кореспондентЛІГАБізнесІнформ, водночас до представників ЗМІ підійшла прес-секретар Янукович Дарка Чепак (на фото), яка пояснила, що президент не вийшов до преси, оскільки служба безпеки забороняє зупинятися кортежу по шляху.
До того ж Чепак повідомила, що, дізнавшись про намір журналістів всупереч рішенню суду зібратися під "Межигір’ям", вона вирішила прийти і привітати їх із професійним святом. З машини Чепак дістала великий букет троянд і відкрила багажник, в якому стояв торт. Але всі ЗМІ відмовилися приймати як троянди, так і торт, зазначивши, що чекають від президента іншого привітання у День журналіста - виконання його обіцянки показати їм "Межигір’я", а також проведення широкої прес-конференції для всіх ЗМІ.
У результаті букет і торт Чепак виклала з машини і залишила на сходинках біля входу в резиденцію президента.
За словами Чепак, сьогодні Янукович планує привітати журналістів з їхнім святом, та його привітання буде оприлюднено на офіційному сайті. Крім того, на сьогодні запланована зустріч президента з керівниками провідних ЗМІ України.
Чепак також зазначила, що найближчим часом планується широка прес-конференція президента.
Нагадаємо, у понеділок, 6 червня, у День свого професійного свята журналісти з громадського руху "Стоп цензурі!" планували провести мирну акцію у селі Нові Петрівці біля в'їзду в резиденцію президента. Журналісти хотіли вимагати виконання обіцянки президента показати їм "Межигір’я". Пізніше Київський окружний адмінсуд задовольнив позов Новопетрівської сільради Вишгородського району Київської області про заборону на проведення акції руху "Стоп цензурі!" у резиденції президента України.
Незважаючи на це, близько 60-ти журналістів прибули під резиденцію президента України в Межигір’я для того, щоб проконтролювати виконання рішення суду, який заборонив руху "Стоп цензурі!" провести акцію під входом у президентське житло.


ЛІГА.net

1 коментар:

Анонім сказав...

Вітаю журналістів http://privitay.com.ua/profes.php?dat=18

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича