середу, 26 жовтня 2011 р.

В УНСО пояснили, як ефективніше сказати владі своє "фе"


В УНСО пояснили, як ефективніше сказати владі своє "фе"
Найкращим методом боротьби проти цензури в Україні є яскраві флеш-моби, а також певні силові акції без можливості порушити проти їхніх учасників кримінальні справи.
Про це у коментарі Gazeta.ua розповів один із лідерів УНА-УНСО Ігор Мазур.
"Наприклад, прийти у кабінет того ж Бенкендорфа (генерального директора Національної телекомпанії України -  ред.) і просто там сидіти. Хай викликає міліцію, витягує з того кабінету. Людина тоді відчує себе не зовсім комфортно на своїй території, бо зрозуміє, що хтось може до неї прийти і щось з неї спитати", - пояснив унсовець.
Крім того, за його словами, під час серйозних акцій протесту перекриття дороги у форматі сідання на асфальт є більш ефективним, ніж просто бігання по дорозі.
"Адже відтягнути людей, які сидять, учепившись з іншими активістами, набагато важче, ніж коли їх щитами відштовхують, як стадо, на узбіччя", - зазначив політик.
Також, на переконання націоналіста, подібні заходи демонструють, що люди представляють єдину потужну силу.
"Але це можливо лише тоді, коли учасників акцій дійсно щось об'єднує, коли у людей є певна структура та ідея", - уточнив Мазур.

Джерело: Gazeta.ua

1 коментар:

Анонім сказав...

На рахунок сидіти на дорозі - це спірне питання. Так прибрати людей буде важче, але міліція зможе застосувати до людей на ЗАКОННИХ підставах фізічну силу та спецзасоби - тобто травити газом, лупити кийками.

(Витяги з постанов: КМ України №1233 від 5.10.96 р. та Ради Міністрів УРСР №49 від 27.02.91 р.)

1. Спеціальні засоби застосовуються....
...
д)для припинення масового захоплення землі та інших дій, що можуть призвести до зіткнення групп населення, а також діянь, ЯКІ ПАРАЛІЗУЮТЬ РОБОТУ ТРАНСПОРТУ, життедіяльність населених пунктів, посягають на громадьский спокій, життя і здоовья людей;

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича