вівторок, 11 жовтня 2011 р.

Біля Печерського суду роздавали листівки з “інструкцією”, як зробити коктейль Молотова


Біля Печерського суду столиці представники “Батьківщини молодої” роздавали листівки з уривком роману С.Жадана “Депеш мод”, де розповідається про те, як зробити коктейль Молотова.

Водночас, як написав у себе насторінці в "Фейсбуці" бютівець Євген Суслов, таким чином представники "Батьківщини молодої" "пропагують українську літературу": "Сьогодні "Батьківщина молода" розпочала акцію з пропагування сучасної української літератури. Під Печерським судом наші активісти роздають листівку з такою цитатою з роману "Депеш мод" Сергія Жадана :)".

Нагадаємо, сьогодні, під час оголошення вироку у справі Ю.Тимошенко, прихильники та противники Ю.Тимошенко влаштували мітинги на вулиці Хрещатик. ЗМІ повідомляють також про сутички між прихильниками Ю.Тимошенко та правоохоронцями.

Як повідомляв УНН, начальник прес-служби ГУ МВС м.Києва Володимир Поліщук повідомив, що за громадським порядком на Хрещатику наглядають близько тисячі правоохоронців.




























АРАТТА









1 коментар:

Анонім сказав...

Пусть горят их дома, машины и банковские счета
Пусть горят и обливаются краской роскошные “Порши” и “Бентли”
Пусть летят “коктейли Молотова” в окна их особняков и офисов.
Пусть режутся скаты и бьются лобовухи автозаков, приезжающих за несогласными и несправедливо обвиненными.
Пусть их костюмы от “Бриони” познакомятся с родимым украинским коровьим навозом
Пусть взламываются их компьютеры и банковские счета, пусть дидосятся и дефейсятся их веб-сайты.
Пусть новая и старая украинская диаспора — и беглецы, как я, и работники офисов, студенты и прочие “благополучные” эмигранты — пикетирует европейские институции, правительства и спортивные союзы
Пусть каждый визит Януковича за рубеж сопровождается полетом яиц, йолковых ветвей и акциями протеста.
Для того, чтобы начинать, не нужно ждать “установчих зборів” или команды сверху. Можно объединяться в малые группы по интересам — админы дидосят, креативщики придумывают листовки...
повний текст тут 04344.vn.ua

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича