неділю, 6 листопада 2011 р.

Народна Рада вирішила добиватися відсторонення Януковича


Усунення з посади Президента України Віктора Януковича було визначено одним  з головних завдань Народної Ради України, що була утворена  5 листопада, у Києві, за ініціативою громадської організації воїнів-«афганців» «Ніхто крім нас», громадянського руху «Спільна Справа» та ще понад десятка союзницьких громадських об’єднань.
Таке рішення стало наслідком ігнорування Януковичем звернення Форуму громадянського суспільства від 14.10.2011, в якому «Ніхто крім нас» та інші учасники Форуму поставили Президента до відома про свою вимогу щодо негайного розпуску Верховної Ради VI скликання та звернулися до нього з закликом дати офіційну відповідь на запитання, чи готовий він, як гарант Конституції, забезпечити право народу на відкликання своїх представників з органів влади.
Народна Рада Україна також створила Координаційний комітет, чиє завдання – прийняття оперативно-тактичних рішень. До комітету увійшли по одному представникові від усіх областей України, міст Києва та Севастополя.
У найближчі дні має бути прийняте рішення про початок Всеукраїнської акції протесту у Києві, метою якої є негайне припинення повноважень Президента Януковича та розпуск Верховної Ради VI скликання.
Прес-служба громадянського руху «Спільна Справа»

1 коментар:

Анонім сказав...

Когда ПР пришли за Тимошенко, я молчал, ведь я не бютовец.
Когда ПР пришли за учителями и врачами, я молчал, я же не учитель и не врач.
Когда они пришли за пенсионерами, я молчал, я же не был пенсионером.
Потом они пришли за чернобыльцами и афганцами, я молчал, я же не был в Чернобыле и Афгане.
Потом они пришли за предпринимателями, я молчал, я же не предприниматель.
Когда они пришли за простым хохлом, больше не было никого, кто бы мог протестовать...

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича