четвер, 25 грудня 2008 р.

Кремль планував розчавити протест у Владивостоці танками



За повідомленням Владивостоцького міського інтернет-форуму, для придушення виступу автомобілістів 21 грудня проти введених Москвою митних зборів на імпортні машини з Москви було направлено 8 літаків з підмосковною бандою омнівців «Зубр» з Митіщ. Усіх омонівців розмістити в одному місці у Владивостоці не вдалося.
За інформацією очевидців, частина бандитів живе в наметах на вул. Карбишева. 23 грудня путінські карателі відвідали ринок на «Спортивній», купували сувеніри, піратські ДВД-фільми, мандарини.
Бандити ходять групами по 10, оскільки бояться помсти владивостокців. За словами одного з них, частина московських карателів вже була сильно побита місцевими меканцями.
Члени банди «Зубр» дуже озлоблені тим, що їм наказано залишитися у Владивостоці на новий рік, оскільки їм знову доведеться бити мирних громадян біля головної міської ялинки на площі.
Один з членів банди «Зубр» повідомив місцевим меканцям, що Владивостоцькі міліціонери будуть покарані аж до звільнень за пасивність у розгоні мирних громадян. Московські бандити бояться залишатися в місті вечорами.
Тільки-но вечоріє, московські омонівці спішно збираютьтся на громадському транспорті на «БАМ» і у гуртожитки МВС на Магнітогорській вулиці. Вночі їх ніхто не бачив, повідомляють місцеві жителі.
Тим часом підтвердилася інформація, що в неділю, 21 грудня, полк морської піхоти на Сніговій був в готовності до розстрілу мирної демонстрації у Владивостоці. Задля цього московськими окупантами були підготовлені Бтри і навіть танки.
Окрема повітряно-десантна бригада ВДВ Росії під Усурійськом теж стояла в готовності — московська влада була дуже сильно налякана.
Тим часом з вулиць Владивостока повністю зникла символіка правлячої імперської партії «Єдина Росія». Її члени поховалися і бояться з'являтися на публіці. Вночі місто буквально забите посиленими патрулями місцевої міліції.
Влада готується до придушення народних повстань У Внутрішніх військах Росії (ВВ РФ) готуються до придушення народних хвилювань. Таким чином, створюються три т.з. центри спеціального призначення (ЦСП), оснащені новітніми зразками сучасної зброї і технічних засобів, повідомляє Інтерфакс.
У складі цих центрів, крім штатних груп спецназу, будуть сформовані абсолютно нові підрозділи — взвод парапланеристів, підрозділ спеціальних технічних заходів із застосуванням дистанційних пілотованих літальних апаратів-розвідників, спеціальний водолазний підрозділ та інші, повідомили у вівторок «Інтерфаксу» в прес-службі ВВ МВС Росії.
«У комплексі ці формування здатні виконати будь-яке поставлене завдання на землі, під водою і в повітрі», — відзначили у прес-службі, підкресливши, що створення таких центрів дозволить значно підвищити бойові можливості сил спецназу внутрішніх військ РФ у боротьбі з протестувальниками проти політики Путина, яка пройде під приводом т.з. «боротьби з тероризмом».
Скорочення ВВ припинене. Путінська влада чекає безладів через кризу. «Перший такий центр створений у складі Окремої дивізії оперативного призначення Внутрішніх військ цього року. На оснащення центру надходять сучасні зразки військової техніки — бойові машини «Тигр», «Каскад», — повідомляє Інтерфакс з посиланням на джерела в прес-службі ВВ РФ. КАВКАЗ ЦЕНТР

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича