пʼятницю, 5 грудня 2008 р.

У Москві рибак викопав труну з манекеном Ющенка

4 грудня біля готелю «Україна» в Москві було виявлено труну. На цей предмет наткнувся рибак, який копав черв'яків у прилеглому до будівлі сквері. За іншими даними, труну знайшли будівельники.
Труна була закопана на невеликій глибині (біля півметра). Вона була обтягнута українським прапором, - повідомляє «Лента.ру».
Рибак викликав міліцію. Міліціонери, у свою чергу, не зважилися розкривати труну до тих пір, поки її не оглянуть вибухотехніки. В очікуванні саперів висловлювалися припущення, що «невідомі намагалися упокоїти тіло уродженця України, який виявив бажання бути похованим там, де назви нагадували б про батьківщину», - повідомляє «Лента.ру».
Саперів довелося чекати п'ять годин (вони застрягли в пробці). Вибухівки вони не виявили. Відкривши труну, міліція виявила там манекен, схожий на Президента України Віктора Ющенка.
Нагадаємо, що 3 грудня активісти руху «Росія молода» провели біля українського посольства акцію під назвою «Похорони політичного трупа Ющенка». Прес-секретар руху Євген Насонов підтвердив, що після завершення акції труну з манекеном було закопано біля готелю «Україна». ForUm

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича