неділю, 21 грудня 2008 р.

ОМОН розігнав акцію протесту у Владивостоці

Десятки учасників акції протесту були заарештовані. Повідомляється про затримання 70–80 осіб. Міліційні формування і ОМОН витіснили мітингувальників з площі.
Люди на своїх машинах опівдні за місцевим часом спробували зібратися в колону на околиці міста біля зупинки «Зоря». Проте їх зустріли наряди співробітників ГІБДД, які розсіяли колону. Проте близько 40 автомобілів таки склали колону, і вони із ввімкненими фарами попрямували до центру міста, подаючи постійно звукові сигнали. Друга колона, приблизно з 30 автомобілів, утворилася на вулиці Магнітогорській. Колона на малій швидкості з ввімкненими фарами рушила у центр Владивостока.
Третя колона, в якій більше 30 автомобілів, з ввімкненими фарами їхала центральними вулицями міста.
На центральній площі Владивостока зібралися від 500 до 1000 учасників акції протесту. Тут їх вже чекали наряди міліції і ОМОН. Тільки-но протестувальники розгорнули плакати, ОМОН почав їх витісняти з площі. Людей запхали в машини і доставили у Ленінське РУВС міста.
Раніше в суботу на центральній площі Владивостока відбувся несанкціонований пікет, в якому взяли участь більше 500 осіб, і який також був розігнаний. Було заарештовано більше 20 людей.
У Південно-Сахалінську в акції взяли участь близько 500 осіб. Міліція не втручалась.

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича