середу, 10 грудня 2008 р.

Успіхи одеської міліцї: понад тисячу вузькооких нелегалів видворено з Одеси – додому.

Міліція успішно бореться з нелегальними мігрантами та незаконною торгівлею валютою на Одеському ринку 7-й кілометр. Через це, китайські консули, навіть звинуватили одеських міціянтів в упередженому ставленні до китайців, - повідомив начальник Головного управління МВС України в Одеській області Богдан Керницький. Певно, кожен, хто бував на так званому одеському 7-му кілометрі, бачив людей азіатської зовнішності з грубими пачками грошей у руках. Китайози, (а можливо корейці) відкрито пропонують відвідувачам ринку «обміняти долари». Крім того, що незаконна торгівля валютою є адміністративним правопорушенням, навіть, для громадян України, в даному випадку, це правопорушення здійснюють чужоземні паразити - котрі, узагалі, невідомо яким макаром перебувають в Одесі. З проханням прокоментувати ситуацію ми звернулись до головного міліціянта Одещини Богдана Керницького:
«Ми провели операцію, затримали 23 особи, які міняли гроші, починаючи десь із суми 10 тис. доларів, до 20 тис. гривень. Всі матеріали направлені до суду, для вирішення питань по притягненню до відповідальності... Відносно перебування у нас китайців, в»єтнамців, і інших національностей скажу вам одне, що ми контролюємо ці питання. Цього року за поданням міліції за перебування в нашій Україні нелегально, ми відправили добровільно біля 800-т чоловік додому, і біля 250 чоловік у примусовому порядку... Ми з цим боремось, я скажу вам...»
За словами Богдана Керницького, через те, що одеські міліціянти успішно борються з мігрантами, китайські консули, навіть звинуватили правоохоронців, у надто жорсткому ставленні до нелегальних прибульців з піднебесної:
«....пролунав дзвінок із консульства Китаю, що ми дуже предвзято ставимось до китайців... Я розумію, що ми раді всім в нашій країні, але правила, Закон – повинен бути для всіх... І перебування китайців, якщо вони не мають певних документів – поза законом» – зауважив головний міліціянт Одещини.
В свою чергу, певні статистичні дані, щодо діяльності вітчизняних та іноземних підприємців на 7-му кілометрі оприлюднив заступник Генерального прокурора України – прокурор Одеської області Василь Присяжнюк:
«На ринку (7 кілометр – прим. Ред.) сьогодні перебуває 3,5 тисячі китайців (законно). 60 тисяч наших, працюючих, і 20 тис. людей які працюють в організаціях, що обслуговують ринок. Всього – близько 80-ти тисяч людей на ринку сьогодні працює. Ринок тільки в цьому році віддав до бюджету більше 70-ти мільйонів гривень».

Одеський осередок УНА бажає нашим міліціянтам успіхів у боротьбі з вузькоочими нелегалами. Адже сьогодні, саме від правоохоронців залежить майбутнє нашої країни. Чи житимуть наші діти та онуки у країні білих нащадків Оріїв-Аріїв – чи у черговому китайсько-арабсько-індійському конгломераті, на який, нажаль поступово перетворюються усі країни, так званої, «Європейської спільноти» - побачимо. Ось тільки поки що, у час економічної кризи, ця азіатська короста банально забирає наші робочі місця, і, не сплачуючи податків до державної скарбниці України – підриває і до того кволу національну економіку. Слава Нації!!!
Смерть ворогам!!!
НАША АЛЬТЕРНАТИВА

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича