пʼятницю, 5 грудня 2008 р.

ПРОВОКАЦІЇ-РЕПРЕСІЇ-РЕВОЛЮЦІЯ!


Нічого не змінилося з часів Кучми. Принаймні вороги України і паразити з Партії Регіонів та організації "ЗУБР" почуваються абсолютно вільно і ведуть безпрецедентну антиукраїнську діяльність в Одесі. Одразу двома гучними скандалами сповнилася Морська столиця України за останній тиждень. І у всіх цих скандалах фігурує наша Організація. УНА-УНСО очікувано стала кісткою в горлі тих, хто звик годуватися з бездонного державного корита, підставляючи дупу для російського господаря. Почнемо з першого. Як нам стало відомо від одного з ментів, на нашу Організацію фашисти з "ЗУБРУ" написали заяву. Унсовці звинувачуються у розгромі агітаційної палатки в Обласному центрі. Залишимо це поза дужками, оскільки наклепи і провокації - це типова діяльність цих паразитів. Далі було цікавіше. Одного з активістів Одеської УНА-УНСО визвав "на каву" слідчий у цій справі і заявив, що готовий відмазати "по-мінімуму" лише за 300 баксів. Звісно, на такі дешеві понти ми вестися не збираємося і мент це в розмові зрозумів. Його останній аргумент виглядав дещо знервованим: "якщо не погодишся, найду бомжів, і вони скажуть, що це організував ти, давши їм по 100 гривень". Звісно, поки що, деталі цієї справи та прізвища не розголошуємо, аби не зашкодити "слідству". Отже, хто сказав, що ментовський беспредел це вже історія (?) Ні, Пане Луценко і пане Дягілєв, в підпорядкуванні яких "служать" такі менти - це реальність!
Друга захоплива історія не є такою секретною, однак, поки що обійдемося лише натяками і метафорами. Іншого нашого побратима, що працює журналістом державного засобу масової інформації стала травити адміністрація компанії. Для решти українців мусимо пояснити, що Одеська компанія, яка працює в сегменті державних ЗМІ, належить виключно обласній раді, яку приватизувала Партія Регіонів. Так ось, приводом для морального тиску та застосування репресивних "дисциплінарних стягнень" стала участь нашого побратима в численних політичних акціях, які, чи не щотижнево влаштовує наша Організація. Нині ця шита білими нитками справа стає на серйозні рейки. Ми не працювали проти ПР в Одесі, однак, якщо нам такі ігроки нав"язують гру - ми готові за себе вступитися. На боці нашого побратима не лише Закон і відомий адвокат, але й творчий колектив, отже з цього ми теж не хвилюємось.
Підсумовуючи вищенаведене, пригадуєш сформульовані наприкінці минулого століття батьками Організації істини з "Цитатника Екзистанта", одна з яких: "Провокації-репресії-Революція!". Наші вороги з причини відсутності розуму, як такого - зробили своїми руками дві складові нашого успіху. Невже вони, наївні, не розуміють, що ми доведемо справу до кінця, але це буде вже Наша Революція.
Вольдемар Маяківський НАША АЛЬТЕРНАТИВА

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича