середу, 11 лютого 2009 р.

СКАНДАЛ. Не зважаючи на погрози євреїв, католицький єпископ продовжує вірити в Бога, а не в «голокост»

У своєму інтернету-інтерв'ю німецькому тижневику «Шпігель» англійський католицький єпископ Річард Вільямсон (Richard Williamson), що мешкає в Аргентині, підтвердив свою невіру в єврейський міф про «голокост».

Нічого проти нього зробити не можуть, оскільки заперечення цього єврейського міфу дозволене як в Англії, так і в Аргентині. Єпископ є ректором католицької семінарії біля Буенос-Айреса.

Єпископ заявив «Шпігелю», що ніяких доказів на підтвердження свого міфу в сіоністів немає і ніколи не було: «Йдеться про докази, а не про емоції», підкреслив чесний християнин.

Раніше, 21 січня, у своєму інтерв'ю державному телебаченню Швеції Sveriges Television AB, де також дозволено не вірити в єврейський міф, єпископ вказав, що ніяких «газових камер» в Німеччині ніколи не було. Оповідання про «шість мільйонів євреїв, вбитих злими німцями», — вигадка. Вільмсон відзначив, що в 1980-х роках він займався інтенсивним вивченням міфу про «голокост» і дійшов цих висновків.

В першу чергу, вказав єпископ в інтерв'ю, сіоністські вигадки спростовуються відомим американським інженером Фредом Лойхтером (Fred Leuchter), який сам встановлював газові камери в американських в'язницях для страти в'знів.

У 1988 році Лойхтер провів професійну експертизу муляжів «газових камер» в Освенцимі (Auschwitz), Біркенау, Майданеку і підтвердив в офіційному «Звіті Лойхтера» (Leuchter-Report, текст англійською), що ці споруди чисто технічно ніколи не могли бути використані для знищення людей, як і всі інші атрибути єврейського міфу, включаючи горезвісний інсектицид для знищення блощиць в рамках боротьби з тифом «Циклон-Б», повідомляє мюнхенська газета Süddeutsche Zeitung.

Уривки з інтерв'ю невіруючого в міф про «голокост» єпископа Вільямсона англійською тривалістю 6 хвилин можна подивитися на сайті державного шведського телебачення тут.

Тим часом 6 лютого на Міжнародній конференції з безпеки в Мюнхені голова іранської делегації, спікер іранського парламенту Алі Ларіджані висловив обурення злочинним характером західного світу, який дозволяє безкарно ображати Пророка Мухамада (а.с.с), але переслідує в багатьох країнах людей тільки за те, що вони не вірять в єврейський міф.

Ларіджані підкреслив, що в Ірані за невіру в цей міф людей ніхто не переслідує, пише німецька газета Welt .

КАВКАЗ ЦЕНТР

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича