четвер, 5 лютого 2009 р.

Заява УНА-УНСО (стосовно рішення міжнародного суду ООН в Гаазі щодо острову Зміїний)

3 лютого 2009 Міжнародний суд ООН в Гаазі прийняв рішення про те, що український острів Зміїний не може вважатися прибережною смугою України… Згідно з цією постановою Україна втратила 14000 кв.км. території з величезними запасами нафти й газу.

Історія довкола острова Зміїний - приклад зрадницької політики нині діючої влади, котра не здатна відстоювати національні інтереси, захищати територіальну цілісність України.

Українська влада, котра складається із зрадників, мародерів і спекулянтів, зовсім не переймається питаннями національної безпеки та безпеки громадян України. Наша безпека - в наших руках!

УНА-УНСО заявляє, що не визнає цього судового рішення, а також буде сприймати не тільки визнання з боку будь-яких як владних структур України так і окремих їхніх представників, як прояв ганебного колабраціонізму.

Українська Національна Асамблея (УНА-УНСО) розцінює це судове рішення, як новий «міжнародну мюнхенську змову» в результаті якого 71 рік тому від Чехії було відторгнуто Судецьку область на користь нацистської Німетчини, що спричинило менше ніж за рік втрату Чехією своєї незалежності.
УНА-УНСО закликає всіх свідомих громадян України, перед загрозою повної анархії в державі, створювати на місцях загони самооборони для протидії можливій втраті Україною державного суверенітету, і забезпечення безпеки своїх сімей.

Ми звертаємось до офіцерів Збройних Сил України, Служби Безпеки України, Міністерства Внутрішніх Справ, Державної Прикордонної Служби, до всіх у кого залишила хоча б крапля совісті, хто давав присягу народу України, а не злочинній безвідповідальній владі, взяти на себе відповідальність за збереження територіальної цілісності України.

Україна єдина і неподільна.

1 коментар:

Анонім сказав...

Друже, нажаль всім їм похуй....(((

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича