неділю, 22 лютого 2009 р.

Переможна хода українофобського терору

Одеса, 28 лютого, "гусскій марш". В програмі - терор, арешти і напади на українців, заклики до знищення українських трудящих, заклики до територіального розчленування та окупації українських земель, паплюження української символіки. Зберігати спокій, на провокації не піддаватися.

Звернення Одеської міської організації НРУ до Голови Одеської обласної державної адміністрації Миколи Сердюка

28 лютого в Одесі планується проведення так званого Руського маршу. Таку акцію уже проводили у 2006 році в Харкові, Сімферополі, Севастополі та Одесі. Організатори акції намагаються довести, що ці міста є російськими. Масові протести українських громадських організацій призвели до сутичок. У той час у цих містах відбулися арешти та бійки.

На відміну від української, молдавська влада розігнала “Імперський марш”. Ця акція не що інше, як чергова спроба дестабілізувати українське суспільство і розпалити міжетнічний конфлікт та нав"язати іншодержавну ідеологію. Враховуючи нещодавні дії та заяви проросійських організацій, які містили неприховану образу національної гідності українського народу, Одеська міська орагнізація НРУ закликає Одеську облдержадміністрацію вжити всіх конституційних заходів проти проведення в нашому місті цієї акції, яка шкодить громадському порядку, руйнує міжнаціональну злагоду.

У противному випадку, в цей день вийдуть на вулиці міста з протестом усі українські організації. В Інтернеті на багатьох сайтах уже довгий час триває не дитяча перепалка між націоналістами та тими, що вважають себе росіянами в Україні.

Для того, щоб не допустити кровопролиття, вимагаємо втрутитися і заборонити цей антиукраїнський проект. Адже його ціль – тиснути на Україну, розхитати ситуацію, потім розділити нашу державу. Кожен справжній український патріот повинен захищита рідну землю та відстоювати інтереси України.

Українські патріотичні організації закликають: Україно, повстань!

Голова Одеської міської організації НРУ Надія Яшан
м.Одеса 19 лютого 2009 року

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича