понеділок, 18 січня 2010 р.

М.Ставнійчук пропонує не поспішати ставити крапку на політичній кар'єрі В.Ющенка.


Заступник глави Секретаріату президента України Марина Ставнійчук пропонує не поспішати "ставити крапку на політичній кар'єрі Віктора Ющенка". Про це вона заявила на телеканалі ТВі.

"Ця поразка дасть можливість тим, хто дивився в різні боки, але рухався в одному напрямку, консолідуватися. Не кожна поразка є початком кінця, можливо поразка буває і початком перемог. Можливо, потрібна нова конфігурація в команді (В.Ющенка), нова тактика" - сказала М.Ставнійчук.

Вона не виключила, що команда В.Ющенка піде на дострокові парламентські вибори, бо провести фракцію до Верховної Ради України має шанс кожен, хто отримав більше 3% голосів на цих президентських виборах

Відносно другого туру президентських виборів заступник глави Секретаріату підкреслила: "Глава держави у такий складний виборчий період залишається главою держави, а відтак гарантом чесного виборчого процесу". М.Ставнійчук стверджує, що у В.Ющенка немає намірів залишитись Президентом всупереч результатам виборів в разі сценарію судового оскарження виборів після другого туру: "Не думаю, що в нього є такий настрій і таке переконання".

УКРАЇНСЬКИЙ ПОГЛЯД

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича