понеділок, 11 січня 2010 р.

Вимагаємо звільнити Ахмеда Чатаєва!


Генеральному прокурору України
Медведьку Олександру Івановичу


ЗВЕРНЕННЯ
ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ


Як повідомили засоби масової інформації, в Україні у місті Ужгород декілька днів тому правоохоронними органами було затримано ветерана російсько-чеченської війни, інваліда 2-ої групи, політичного біженця Ахмеда Чатаєва.

Ахмед Чатаєв має офіційний статус біженця в Австрії, де мешкає багато років. В Україні він знаходився в особистих справах, ніяких законів України не порушував і мав намір повернутися до Австрії, проте був схоплений українськими силовиками.

Згідно оперативної інформації, Ахмед Чатаєв був заарештований на вимогу російських спецслужб. Москва вимагає від Києва якнайскоріше видати Ахмеда Чатаєва, тому що він „є учасником бойових дій в Чечні проти російських військ”.

Повідомляється, що представники Росії вже вилетіли до України з так званим „досьє на екстрадицію” з метою вчинити тиск на українську владу.

Такі дії владних структур України вступають у протиріччя не тільки з національними інтересами держави, але й зі здоровим глуздом, бо буквально нещодавно кремлівська маріонетка, що отримала від Путіна ярлик на правління Чечнею, Рамзан Кадиров, наслідуючи своїх московських господарів, відверто закликав до ліквідації державності України. І відразу після цього, агенти Кремля в Україні проводять акцію по затриманню чеченського патріота, який, у свій час, зі зброєю в руках протистояв російським агресорам та їх кадировським посіпакам.

Ми заявляємо рішучий протест проти холуйських дій представників „п’ятої колони” в правоохоронних органах України та вимагаємо негайного звільнення незаконно затриманого борця за свободу чеченського народу Ахмеда Чатаєва.

У випадку невиконання наших вимог, Міжнародний Антиімперський Фронт разом з організаціями-союзниками готовий розпочати масові акції протесту та громадянської непокори.

Геть кремлівських агентів з владних і силових структур України!

За вашу і нашу свободу!


Міжнародний Антиімперський Фронт
Організація Українських Націоналістів
Українська Національна Асамблея - Українська Народна Самооборона
ГО "Люстрація"
ВО "Тризуб" ім. С.Бандери
"Національний Альянс"
Українська Християнська Солідарність
Українська Партія
Українська Інформаційна Служба


УКРАЇНСЬКИЙ ПОГЛЯД

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича