середу, 24 лютого 2010 р.

Янукович втрачає легітимність

Незабаром в Києво-Печерській Лаврі відбудеться реаліті-шоу під назвою «інаугурація нового Президента України».

Попередні Президенти (при всіх їх плюсах і мінусах) були Президентами України – всієї України – і на їх інаугураціях були присутні керівники всіх основних релігійних конфесій України. Цього ж разу керівників релігійних конфесій навіть не запросили. Але проводити урочисте богослужіння і благословляти Віктора Януковича на президентство буде прибуваючий спеціально для цього Патріарх Московський Кіріл.

І тут виникає цікава колізія. З того самого моменту, коли таке собі «помазаніє на царствіє» здійснює іноземний патріарх – пан Янукович втрачає свою легітимність, як Президент України. З цього моменту всі громадяни України, державні та громадські органи отримують право НЕ ВИКОНУВАТИ накази і розпорядження нелегітимного Президента. Більш того: виконання розпоряджень нелегітимного Президента є державним злочином, за що доведеться відповідати перед судом.

Хто ж був ініціатором цього шоу з іноземним патріархом? Якщо сам Віктор Федорович – то цим він продемонстрував, що йому глибоко чужа Україна зі всіма її духовними, ментальними уявленнями. І Україну він розглядає просто як захоплену територію, на котрій ще проживає якесь незрозуміле населення.

Якщо ж на здійснення такого сценарію благословення була команда із Кремля – то це демонстрація того, що Янукович не є самостійним, а є васалом іноземної держави.

Скоріш за все команду Януковича просто поставили перед фактом, а у «пацанів» не вистачило чи то клепки, чи то сміливості (а можливо і того, і іншого) заперечити.

Навіть якщо зараз вони терміново запросять на інаугурацію керівників українських релігійних конфесій – то вже пізно, інформаційна подія вже відбулася. І для виправлення ситуації треба терміново міняти сценарій, організовувати спільне богослужіння-благословення керівників українських релігійних конфесій, а головне – відміняти приїзд іноземного Патріарха Московського. А це вже скандал з російським керівництвом. Чи ризикне на це Янукович? Дуже сумнівно.

А що ж робити населенню країни, де відсутній легітимний Президент, легітимна влада? Творити свою легітимну владу, свою українську державу.

Нова держава починається з формування українцями сотенно-полкової структури. Тепер кожен українець, що досягнув 18 років, може стати засновником Третього Гетьманату, ройовим, сотником, делегатом Конституційних зборів.

Державотворення вже почалося, в нього включаються найактивніші українці всього світу. Де проживає хоч десяток дорослих українців – має бути чота, де сто – там сотня, три сотні формують полк, який згодом розгортається до тисячі українців.

УНА-УНСО


Дорогие геноциды

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича