суботу, 13 березня 2010 р.

Тарас Рондзістий: «З призначенням Д.Табачника міністром науки і освіти розпочнеться наступ на все українське»

«Останні дії Януковича і його команди розставляють всі крапки над «і». Немає значення, що він балакав в Брюсселі, Москві, Каневі протягом останнього тижня. Сформований ним Кабінет Міністрів не залишає жодних сумнівів шодо його проросійського курсу. А призначення Дмитра Табачника є прагненням опустити всіх українців у кращих кримінальних традиціях. Про це в своєму коментарі Українській інформаційній службі зазначив директор Центру Національного Відродження Тарас Рондзістий.

«Можна спрогнозувати, що на своїй посаді Табачник візьметься за ревізію і переписування української історії, зрозуміло, що виключно в той манер, який вигідний Росії. Своє негативне ставлення до концепції національно-патріотичного виховання, прийнятої чотирма міністерствами наприкінці минулого року, він не приховує. Також цілком може бути відмінено зовнішнє незалежне оцінювання, що призведе до стрімкого росту корупції та хабарництва в українських вишах», - наголошує Тарас Рондзістий

«Д.Табачник є закоренілим українофобом, що він неодноразово підтверджував своїми діями і висловлюваннями. І сьогодні українцям проковтнути його призначення - це не мати ні честі, ні гідності», - підкреслив виконавчий директор ЦНВ. «Впевнений, що українська молодь, насамперед студенти, як це було під час студентського голодування в буремних 90-х роках або акції на Сумщині в недалекому 2004 році., має виступити з рішучим протестом проти цього брутального призначення. Батькам учнів має бути за сором відправляти до школи своїх дітей, поки міністерством освіти керуватиме Табачник і йому подібні».

Націоналістичний портал

1 коментар:

Анонім сказав...

…Ми сироти і Україна сирота,
-Прости Господь, і Україна-мати!
За те, що дозволяєм досі так,
Чужинцям нашу долю обирати!

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича