суботу, 14 серпня 2010 р.

Російськомовний гімн України обурив севастопольців (відео)

Севастопольці вважають, що телевізійний ролик, в якому росіяни співають гімн України, ображає російськомовне населення.


Лучшее видео на video.tochka.net - Русские поют гимн Украины

З 10 серпня на телеканалі "Інтер" транслюються соціальні ролики до Дня незалежності. За задумом авторів Марка і Ганни Гресь, представники 14 народностей, які населяють Україну, - євреї, вірмени, білоруси тощо - співають гімн України рідною мовою.

"Євреї показані в школі, вірмени за роботою, грузини на танцювальних підмостках, а цигани в полі, з гітарою, у всіх одухотворені, розумні обличчя і правильна мова. А росіяни навпаки - головний герой спить на вулиці, прокидається, чухає низ живота, сам зарослий, у сорочці й морському кашкеті, встає, йому підносять єндову з розсолом. А потім з'являється компанія з гармошкою. Гармоніст у якихось шортах, босоніж, неголений і обличчя в усіх, м'яко кажучи, неодухотворені", - скаржиться голова громадського руху" За єдину Русь "Володимир Тюнін.

Від імені жителів Севастополя організація вимагає від Віктора Януковича припинити трансляцію роликів на телеканалі "Інтер" і почати розслідування за фактом публічної образи національної гідності російськомовної частини України.

tochka

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича