четвер, 17 березня 2011 р.

Думайте самі.

Хочемо звернути увагу світової спільноти, що землетруси, які в останні дні забирають життя японців і спричинять шкоду вселенських масштабів економіці та екосистемі Японії, ймовірно, мають не природне, як здається на перший погляд, а, виключно, мілітарне походження.Відомо, що армія Російської Федерації має на озброєнні, так звану, тектонічну зброю. Світова спільнота вже спостерігала дію цієї зброї – подія відома під назвою Спітакський (Леніноканський) землетрус 1988 року. Застосуванням цієї зброї Кремль вгамовував вимоги вірмен повернути Нагороно-Карабахську область.
Останні події на Далекому Сході свідчать про «примус до миру» японців, котрі вимагають від Москви повернення чотирьох островів (Ітуруп, Кунашир, Шикотан та Хабомаї), які історично належать Японії.
Ознакою військової агресії Російської Федерації по відношенню до Японії, є той факт, що Москва не бажає вирішувати це питання мирним шляхом в полі норм міжнародного публічного права (власне як і у випадку з Нагороно-Карабахської областю у 80х роках минулого сторічча), а пішла шляхом широкомасштабного посилення присутності військового контингенту в Сахалінській області, про що в лютому місяці цього року повідомили російські ЗМІ.

Українська національна асамблея

1 коментар:

Анонім сказав...

чудова інформація!!!

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича