неділю, 2 листопада 2008 р.

Буковинське віче закликало Ющенка "карати всіх ворогів української державності"

"Згуртуватися всі патріотичні українські партії в Блок національних-патріотичних сил України і цим потужним блоком йти на парламентські вибори, коли б вони не відбулися" закликало 2 листопада в Чернівцях Буковинське віче, скликане Блоком Національних Сил Буковини. Зібрання було присвячене 90-річчю Буковинського віче, яке у 1918 році проголосило бажання буковинців жити в незалежній соборній Україні.
Буковинське віче-2008 закликало вище керівництво держави в ситуації, коли активізувалися сепаратистські елементи, існує небезпека політичного і конституційного перевороту, втрати незалежності, карати всіх ворогів української державності за всією строгістю українських законів.
Його учасники висловилися за європейський курс розвитку держави, вступ України ЄС та НАТО, зміну виборчого законодавства та запровадження виборів за відкритими партійними списками.
Від імені обласної влади учасників Буковинського віче привітав заступник голови ОДА, заступник облорганізації НСНУ Борис Баглей, який закликав українських патріотів гуртуватися навколо Президента України Віктора Ющенка та підтримувати його політичну силу на виборах, оскільки лише Віктор Ющенко послідовно і наполегливо відстоює національні інтереси та національну спадщину.
У резолюції учасники Буковинського віче-2008 запропонували всім патріотичним національним партіям об’єднатися в Блок національних-патріотичних сил України.
У Буковинському віче-2008 взяли участь активісти Блоку Національних Сил Буковини, який об’єднує облорганізації НРУ, УРП "Собор", УНП, ВО "Свобода", КУН та УНА-УНСО.ZAXID.NET

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича