середу, 5 листопада 2008 р.

Українофобія + толерантність = республіка

Як повідомляє "Обком" із посиланням на УНІАН, близько 250 проплачених екстремістів 4 листопада взяли в Сімферополі участь в українофобському шабаші. На відміну від київського Маршу УПА 18 жовтня, кількість поранених і заарештованих дорівнює нулю. Толерантність - зброя окупантів.
Під охороною та захистом міліції "незалежної" України юродиві терористи пройшлися вулицями Сімферополя до каменя, закладеного під майбутній пам"ятник російській повії Єкатерині II. Біля каменя був організований ублюдочний шабаш, присвячений розпалюванню ненависті до українського народу.
Учасники мітингу тримали в руках прапорці "Російського блоку", Російської громади Криму, а також прапори Російської федерації, під якими власовці кидали в криниці вчительок зі східної України.
По завершенню акції її учасники облили бензином і спалили опудало з зображенням голови Нацради України з питань телебачення і радіомовлення Віталія Шевченка. Опудало з табличкою "Чиновник-русофоб" було одягнене у жовто-сині шати. Таким чином мітингувальники висловили протест проти рішення про вилучення з переліку програмних продуктів усіх провайдерів кабельного телебачення неадаптованих до українського законодавства телеканалів, у тому числі російських, із 1 листопада.
У Севастополі поклали вінки і квіти до Меморіалу вояків СССР. Зокрема, у церемонії взяли участь члени Військової ради ЧФ РФ на чолі з начальником штабу ЧФ РФ віце-адміралом Олександром Троянам, а також голова Севастопольської міськради Валерій Саратов, перший заступник голови МДА Володимир Казарін, т. в. о. командуючого ВМС України віце-адмірал Віктор Максимов. НО

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича