суботу, 15 листопада 2008 р.

Хроніки окупації: Швеція


Так званий європейський добробут та благополуччя зовсім не означають те, що вони забезпечать фізичне виживання європейських націй. Стосується це зокрема інібито найсприятливіших для життя скандинавських країнах. Останні статистичні дані свідчать, що жінки з числа чужинців в середньому народжують більше дітей ніж корінні мешканки Швеції. Дослідження показали, що в середньому народжуваність жінок-іммігранток становить 2,21 дітей на одну жінку,тоді як серед шведок цей показник дорівнює 1,82. В середньому по Швеції народжуваність становить 1,88 дітей на одну жінку, що менше показника 2,1 за якого відбувається відтворення населення.
Починаючи з 1980 року відсоток дітей народжених від чужинок зріс з 12% до 22%.
Причину цього явища експерти пов’язують зі зростанням частки жінок-іммігранток відносно загальної кількості жінок дітородного віку (від 20 до 40 років) у Швеції: якщо в 1980 році ця частка становила 11%, то нині вона становить 18%. До цього варто додати, що жінки-чужинки (здебільшого вони походять з країн Ісламу) не переймаються проблемами так зв. «ґендерної рівності», фемінізму, потреби в розбудові кар’єри та іншою маячнею нав’язаною білим людям лібералами, тому кількість народжених дітей, у цієї категорії жінок значно більша , як і вище бажання і почуття обов’язку їх виховувати.
Відповідно до звіту Шведської статистики, кількість інородного населення (мається на увазі не білого) зросла на останні 50 років на один мільйон чоловік, і в 2007 році становила 1,2 млн. осіб, при загальній кількості населення Швеції 9,2 млн. чоловік. УНТП

1 коментар:

Анонім сказав...

Гроші правлять світом, хочимо ми цього чи ні. Кожного року мільйони людей покидають свої домівки, сім'ї, країни ц пошуках долара, євро і т.д. Це не політичні чи релігійні біженці, це не інтеліґенти-десиденти, це як правило малоосвіченні мисливці за грошима. Вони не відчувають усієї нездоровості свого перебування у чужій країні. Вони не думають повертатися додому, вони не задумуються над тою кількістю проблем , які вони створюють корінним жителям країн, які вони заселяють.

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича