четвер, 27 листопада 2008 р.

Буковина - Українська

28 листопада о 15:00 відбудеться пікет румунського посольства за адресою Київ, вул. Бєлінського, 5А . Гасло акції: "Буковина - Українська!". У зв"язку із систематичною агресією Румунії стосовно України та Української Nації, що проявлялося у претензіях щодо острову Зміїний, видачею громадянства із заявою, що "це повернення втраченого громадянства, а не видача" та притензій на Північну Буковину, соціал-націоналісти не можуть стояти осторонь цих подій.
Ми не можемо стояти осторонь, коли нашу Батьківщину сміють поливати брудом іноземці. Вони брешуть про міфічні "утиски румунського населення" та про "румунську Буковину". Також, ми обурені позицією румунської правої організації "Нова Дряпта", яка збираєтсья проводити пікет українського посольства. Насправді, румунське населення, що проживає в українській Буковині має свої школи, радіо та газети. Можливо Румунія чекає, що ми ще раз нагадаємо, що саме вона чинила утиски українського населення на Буковині?
Можливо із румунськими здоровими силами ми зможемо із часом знайти спільну мову, але на даний час таких організацій чітко не проглядається.
Тому завтра, 28 листопада о 15:00 відбудеться пікет румунського посольства за адресою м. Київ, вул. Бєлінського, 5А . Мета акції: привернути увагу румунського посольства та українців, що незалежно від того, яку позицію буде займати офіційна так звана українська влада, ми - українські соціал-націоналісти завжди виступатимемо на стороні інтересів Української Nації та готові їх захищати.
Гасла акції: "Буковина - Українська!", "Не дозволиш плямити ні Слави ні Чести Твоєї Nації" та інші.

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича