пʼятницю, 21 листопада 2008 р.

Злочинці-інородці бояться справедливої розплати

Всі принади ліберастичних порядків вже починають з’являтися і в Україні. Одне з таких нововведень це приховування національності злочинців. Почалося воно з одного з найтолерантніших міст України, з Харкова. 18 листопада відбулось чергове засідання Громадської ради при ГУМВС України в Харківській області з питань забезпечення прав людини.

На черговому засіданні цього окозамилювального органу, що відбулось 18 листопада, були розглянуті зокрема і такі питання, як: «запобігання зазначенню «етнічної злочинності» як вияву мови ворожнечі в практиці ВЗГ та ЗМІ» та «презентація дослідження Харківського інституту соціальних досліджень щодо стану розповсюдження расизму та ксенофобії на Харківщині». Визначення («мова ворожнечі» і т.д.) ну прямо таки з рекомендацій Фонду Сороса.

Це значить, що для того щоб поширенню інформації про національність злочинців (серед яких очевидно українців ба навіть слов’ян вкрай мало), яка може спричинити справедливий народний гнів проти інородців, відділу зв’язків з громадськістю ГУМВС надано рекомендацію у своїх повідомленнях замість етнічного походження правопорушників зазначати лише їх характеристику за категоріями «громадянин України» та «не громадянин України». Міліцією спільно з прихильниками толерантності заплановано й цілу низку інших заходів, які ставлять за мету «профілактику розповсюдження расизму та ксенофобії на Харківщині». Що мається на увазі під цими словами страшно навіть подумати, але можливість репресій проти здорової української молоді очевидні. УНТП

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича