вівторок, 11 листопада 2008 р.

«Я б не хотів, щоб Західна цивілізація була зруйнована чорним»


Ветеран австрійського телебачення Клаус Еммеріх викликав бурю критики за його «расистські» висловлювання щодо обраного президента США, негра Барака Обами.
Однак відтепер репутація пана Клауса заплямована в очах лібералів його расистськими висловлюваннями щодо результатів виборів в Америці. Виступаючи на австрійському телебаченні, він сказав таке: «Я б не хотів, щоб Західна цивілізація була зруйнована чорним. Ви скажете, що це расистська ремарка? Так, без сумніву!»
Він додав: «мабуть з американцями діється щось погане, якщо вони свідомо відправили чорного чоловіка та чорну, дуже гарну жінку, до Білого дому». Канал, на якому були сказані ці слова, всіляко відмежовується від сказаного ведучим і рішуче засуджує всілякі форми дискримінації. Після передачі з паном Еммеріхом, йому заборонили будь-коли з’являтись на телебаченні, не зважаючи на поважний вік на заслуги перед медіа в минулому.
Однак відважний ветеран телебачення не збирається ні перед ким вибачатись. Більше того, він взяв ще жорсткішу лінію в подальших інтерв’ю. Обрання Обами пан Клаус назвав таким, що «уповільнює розвиток», оскільки на його думку, «негри не є політично цивілізовані». Тим часом у інтерв’ю Die Presse він зазначив, що Барак Обама має диявольський талант ефективно презентувати свою риторику.
Ліберастичні політики не забарилися зі своєю ненавистю щодо дідуся Клауса. Речник так зв. «Зеленої партії» Дітер Брос був одним з таких. Він закликав не давати Еммеріху більше можливості виступати на телебаченні. УНТП

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича