неділю, 9 листопада 2008 р.

Собача доля: Оголошено про розпуск банд «Схід» і «Захід»


Як повідомив один з російських військових ватажків «генерал» Молтєнской, рішенням вищестоящих ватажків розформовані банди «Схід» (ямадаєвці) і «Захід» (какиєвці).
Нагадаємо, що їхньої ліквідації добивався нинішній ватажок чеченських посіпак Кадиров, який давно ворогує з Ямадаєвим і Какиєвим.
Раніше було оголошено, що Суліма Ямадаєва шукають, щоб заарештувати і доставити для допиту в Гудермес.
Як повідомляють джерела з вілайяту Нохчийчоь, звістка про розпуск банд «Схід» і «Захід» було зустрінута кадировцями інтенсивною стріляниною. Постріли в повітря, якими кадировці свткували свою переможну радість над «поваленими» конкурентами, були чутні протягом півгодини в різних частинах міста.
Тим часом російський військовий ватажок Молтєнской, після кількох годиників мовчання, уточнив, що банди не те щоб розформовані, але перетворені «у мотострілецькі роти, які знаходитимуться у складі 42-ої мотострілецької дивізії Міноборони, дислокованої в Чечні».
За його словами, ці перетворення проводяться в рамках формування нової зовнішності Сухопутних військ.
«Мотострілецькі роти займатимуться бойовою підготовкою по планах і лише у складі 42-ої мотострілецької дивізії», — відзначив ватажок.
Вкажемо в зв'язку з цим, що обидві банди було розформовані буквально через 2,5 місяці після закінчення війни в Грузії, де обидві банди воювали проти грузинської армії і зазнали важких втрат.
Російська пропаганда всіляко розписувала тоді «геройство» чеченських поіпак, що «билися за Росію». Сьогоднішнє рішення Москви можна вважати нагородою за це «геройство».
В усі часи й в усіх народів доля зрадників одна — служити собакою господареві, щоб потім бути викинутою з будки або пристріленою за непотрібністю.
Особистий собака Путіна Кадиров чекає свого часу, якщо, звичайно, доживе і не буде раніше пристрілений моджахедами. Руслан Синбарігов КЦ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича