пʼятницю, 21 листопада 2008 р.

Демократія проти білих


Ліберальна Європа повністю вбиває будь-яку думку про те, що уряди «європейських» країн хоч трохи дбають про корінне населення, ба навіть дотримуються проголошуваних ними демократичних цінностей. Полісмен із британського Мерсісайду став першою жертвою публікації в Інтернеті списку членів ультраправої Британської національної партії, повідомляє The Tіmes. Скарга на нього надійшла в Незалежну комісію з розгляду скарг на поліцейських.
З 2004 року британським полісменам заборонено бути членами партії, що приймає у свої ряди тільки людей з білим кольором шкіри (однак звісно, при цьому, не заборонено приймати ліваків, педерастів та шаманів вуду). Незважаючи на це в списку членів БНП, опубліковуваному в Інтернеті, виявилися імена колишніх і чинних працівників поліції. Усього список нараховує близько 10 тисяч прізвищ.
Пізніше було повідомлено про звільнення ді-джея радіостанції TalkSport, ім'я якого також було в списку. Лідер Національної партії Нік Ґріффін заявив в ефірі однієї з радіостанцій, що точно знає, хто посприяв оприлюдненню переліку членів його партії. Він заявив, що провиною цьому колишній високий чин партії, що виявився незгодним з новим курсом організації і покинув її лави в 2007 році. У квітні 2008 року БНП виграла позов проти свого колишнього члена. Верховний суд наклав заборону на публікацію списку членів партії.
Однак через кілька годин після заяви Ґріффіна інший представник партії Саймон Дарбі заявив, що бачить у цих подіях результат діяльності Лейбористської партії і її прихильників. Він заявив, що ім'я людини, що опублікувала список у мережі, може незабаром стати відомим, якщо він не захистив свою ІP-адресу. Згодом керівництву партії довелося спростовувати те, що в цих словах Дарбі була погроза.
Міністр внутрішніх справ Об'єднаного Королівства Джекі Сміт лицемірно заявила, заявила, що якщо люди не хочуть, щоб інші довідалися про їхнє членство в БНП, те це багато говорить про партію. Звісно тут варто задуматись, чому людей які являються членами партії, що прагне о величі Британії та майбутнього корінних британців звільняють з роботи. Ґріффін тим часом заявив, що скарга, подана на поліцейського - члена БНП, порушує права людини й закон про захист персональних даних. При цьому він визнав, що БНП негативно ставиться до британського закону про права людини, прийнятого в 1998 році, однак відкинув обвинувачення в лицемірстві. "Якщо цей закон є, то чому б ним не скористатися", - сказав Гріффін.
Раніше в листопаді члени парламенту від партії лейбористів почали спробу законодавчо закріпити право профспілок не приймати у свої ряди членів БНП. УНТП

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича