четвер, 27 серпня 2009 р.

Свіжа кров

Мер Ужгорода Сергій Ратушняк повідомив, що розглядає можливість участі у виборах глави держави.

"Усе можливо, а чому це одні можуть (балотуватися - ред.), а інші ні? - сказав він, відповідаючи на запитання журналіста про можливість своєї участі в президентській кампанії як кандидат.

"Звичайно, у мене немає накрадених мільярдів. Навіть для застави мені доведеться відкривати рахунок і через інтернет звертатися до патріотів, щоб допомогли хто чим може. У нас немає серйозного грошового забезпечення. Але Яценюк у мене ніколи не виграє!", - заявив Ратушняк.

"Ви погляньте, як поводить себе кандидат Яценюк! І гляньте, як він (Яценюк - ред.) змінив свою думку одразу після виступу Медведєва! Він тут же сказав, що Ющенко дурень, що Саакашвілі - психопат і параноїк, а Медведєв говорив правильно щодо України, правильною мовою і навіть недостатньо жорстко!", - обурювався мер Ужгорода.

Одним із основних своїх завдань на посаді глави держави Ратушняк вважає перерозподіл "національних багатств на користь суспільства". За його словами, зараз ці багатства спрямовуються не на розвиток і благо суспільства, а залишаються купці олігархів, які, по суті, грабують країну.

"Їх (олігархів - ред.) треба поставити в умови, коли вони будуть забирати собі не 90% багатств, як зараз, а 10%. Їм потрібно залишати прибуток для нормальної рентабельності, а надприбуток відбирати на користь держави", - сказав він, додавши, що на виручені кошти "необхідно збільшувати пенсії, зарплати, асигнування на соціальні програми і охорону здоров’я, будівництво доріг", повідомляє Комерсант.

Сергій Ратушняк прославився на всю країну тим, що власноруч вказав ужгородській стриптизерші на неприпустимість рокзкручування проекту Яценюк методом оплачуваного стояння в наметі, а також публічно визначив національну приналежність ліберала А.Яценюка.

Народний оглядач

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича