суботу, 29 серпня 2009 р.

Росія поставила в Україну отруєну миш’яком мінеральну воду «Боржомі»


За повідомленнями українських ЗМІ, в імпортній мінеральній воді «Боржомі» фахівці виявили миш'як. Такі дані оприлюднив 28 серпня головний санітарний лікар Харківської області Сергій Савенков. Крім «Боржомі», стандартам питної води, на думку санстанції, не відповідають також такі імпортні мінеральні води, як «Нарзан» і «Єсентуки», заявив Савенков

Грузинські ЗМІ у свою чергу вказали, що миш'як в «Боржомі» не може бути за природою походження цієї мінеральної води. Компанія «GG&MWC» («Georgian Glass and Mineral Water Company»), яка володіє ексклюзивним правом на виробництво «Боржомі», кілька років тому добивалася відміни ліцензії російської фірми «Російський Боржом'», яка незаконно розливала «Боржомі» під тією ж торговою маркою.

Проте ухваливши політичне рішення (у той період вже були введені заборони на продаж «Боржомі» та іншої грузинської продукції в Росії) російські суди не задовольнили законні вимоги грузинської кампанії.

Так, що, судячи зі списку отруєної продукції, даний «Боржомі» цілком може відноситися до російської продукції.

Проте не варто упускати з вигляду декількох важливих фактів:

— Росія у стані війни з Грузією;

— Україна і Грузія — стратегічні партнери, і Росія ніяк не змогла внести між ними розбрат;

— Росія провокує конфлікт з Україною, проте на пряму військову інтервенцію поки не наважується;

— Росія не змогла занапастити авторитет грузинської продукції в світі, зокрема «Боржомі»;

— За прикладом дій проти Грузії, Росія готова на будь-які дії проти будь-якої держави, зокрема і проти мирних жителів. Про це за останній рік не раз заявляв політичний дует Путін-Медведєв, особливо Путін.

Виходячи з цього, можна стверджувати, що поява в Україні отруєних мінеральних вод це ні що інше, як спроба Росії проведення великомасштабного терористичного акту проти України, відзначають грузинські ЗМІ.

Нагадаємо в зв'язку з цим, що використання отрут є характерним почерком ФСБ.

Відділ моніторингу
КЦ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича